Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vymazané všechny programy v televizi?

Od: dd88 odpovědí: 7 změna:

Dobrý den..mamka vymazala ´´asi´´ nějaký program pro dívání v televizi...Chtěla naladit nové stanice..ale když se jííí něco ptalo...tak to potvrzovala..a ted to hlááási že není signál...Funkce všechny v televizi fungují..jako je napr jas...časovač...a tak..ale vubec tam nenabídne ladění...prostě asi když není signál...je to ale vubec možné...já si osobně myslím..že by to mělo být takovéto mazání chráněno nejaký heslem...

rizumí mi někdo..? co stím? Pavel

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

1. Zkontroluj připojení antény (kabel do zásuvky i TV)

2. najeď do menu televize a zkontroluj, zda je nastaven správný tuner (podle toho, ´odkud´ chytáte signál - kabel, satelit, pozemní) a poté zvol automatické ladění...

3. "rizumí mi někdo..? co stím?" - No - mohl bys psát srozumitelněji a - a to především - sdělit typ TV...*smich*

dd88
hodnocení

já toho zatím sám nevím..akorád říkla..že si pamatuje jak tam bylo napsáni..´´ APS vypnuto..

Automatické ladění asi nepůjde. A co ručně po kanálech?

iz*
hodnocení

0x

Zkuste zadat "první instalaci" (jako po koupi TV), přístroj by měl dosažitelné kanály vyhledat.

figurek*
hodnocení

0x

zkuste s mamkou vyluštit návod, protože by v něm mělo být popsáno, jak obnovit tovární nastavení.

zabu
hodnocení

0x

Co přijímáte? Satelitní nebo pozemní(terestrial) vysílání? Nebo máte kabelovku?

lidus*
hodnocení

0x

Pokud máte setobox tak já to měla snadno a rychle, restartovala jsem ho a pak už tv normálně šla, jen programy byly všechny jinde než jsem byla zvyklá ale to už pak spravil manžel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]