Nejste přihlášen/a.
Dobrý den..mamka vymazala ´´asi´´ nějaký program pro dívání v televizi...Chtěla naladit nové stanice..ale když se jííí něco ptalo...tak to potvrzovala..a ted to hlááási že není signál...Funkce všechny v televizi fungují..jako je napr jas...časovač...a tak..ale vubec tam nenabídne ladění...prostě asi když není signál...je to ale vubec možné...já si osobně myslím..že by to mělo být takovéto mazání chráněno nejaký heslem...
rizumí mi někdo..? co stím? Pavel
1. Zkontroluj připojení antény (kabel do zásuvky i TV)
2. najeď do menu televize a zkontroluj, zda je nastaven správný tuner (podle toho, ´odkud´ chytáte signál - kabel, satelit, pozemní) a poté zvol automatické ladění...
3. "rizumí mi někdo..? co stím?" - No - mohl bys psát srozumitelněji a - a to především - sdělit typ TV...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.