Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,prosím poradí mi někdo?Mamča mi obarvila kostým ze silonu.Je to svítivá žlutá s růžovou a teď jsou tam na žluté růžové fleky a to všude.Jde o silon a tak nevím co s tím´...
Milá Kler, obávám se, že tohle už nikdo nezachrání. Silon je prostě silon. Nemůžeš na něj použít žádný odbarvovač. A pak, i kdyby jsi našla nějaký šetrný zázračný odbarvovač, tak odbarvíš všechno. Nevím jak to vypadá, ale nemůžeš předstírat, že právě ty fleky jsou originalita té látky, když je to jenom na té žluté? Vždyť i paní Matragi vydělává na "flekatých" materiálech, a co jí to dá vymýšlení a práce! Já bych na ty fleky našila nějaké růžové flitry a malé korálky. Než to vyhodíš, zkus to, možná dosáhneš překvypivého výsledku. Ahoj a hodně štěstí, Suzymon.
To by nebylo dobré, kdyby jediná dívka z celé skupiny měla na kostýmu flitry. Kler, zkuste si koupit prací prášek na omylem obarvené oblečení, viděla jsem to v drogerii (DM), třeba to pomůže.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.