Nejste přihlášen/a.
Je těžké na Vaši otázku odpovědět když nevím jak to přesně na místě vypadá.
7. dní se mi zdá opravdu moc, ale nevím co všechno se musí v rámci výměny stoupaček dělat...vysekání starých odpadů...(cihla, kamenné zdivo?), nevím kolik lidí na tom dělá...co máte ve smlouvě...jaké sankce, termíny, podmínky atd.
Přece Vám to firma nedělá "na hubu", ale máte nějakou smlouvu, pak je tam jistě i termín do kdy to bude hotové, včetně případných sankcí pro firmu.
Opět opakuji že v panelovém domě s 8.nadzemními podlažími se dá kanalizační stoupačka vyměnit za jeden den (3 lidé od 7:00 do 20:00).
dělám to po třech bytech komplet za jeden den v paneláku,při odchodu všechny zařizovací předměty jsou funkční bez omezení i v bytech nad rekonstruovanými byty,nedovedu si představit že by obyvatelé byli třeba bez wc byť jeden den
Jasně,znal jsem taky takovou partu,dělali nemožné na počkání a zázraky do týdne.Chtěl bych jen vidět jak vypadaly vyměněné tři vany,tři záchody ,zapojené tři linky,a třeba jen vyměněné rozvody,ve třech bytech za jeden den...Zkus jen po sobě přečíst co za prasečinu napíšeš.LASKAVĚ BEZ EMOCÍ.Cifix.A to,že děláš sám...nemám slov.
Pokud nám měnili stoupačky, pracovali pouze v šachtě na wc a trvalo to cca 1 hodinu a to i s tím, že si šli 2x zakouřit a vypili kafe. Pracoval jeden a ten druhý v podstatě jen přihlížel a občas něco přidržel.Nepořádek neudělali žádný a nic u vany, umyvadla atd. nedělali, jo a wc bylo celou dobu funkční. Jo a když měli hotový celý panelák tak ještě obcházel jeden a někde v šachtě stříkl trochu montážní pěny.
Vcera večer toaletu konečně zapojili, dá se říci, že díky mým výhružkám. Co se koupelny týče, přes víkend poteče jen studená voda a do středy by to už snad mělo být hotové. Včera už jsem byla opravdu vzteklá, hlavní dělník mi jen řekl, že má prostě málo lidí... Takže celá výměna potrvá celkem 13 dnů...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.