Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřeboval bych poradit ohledně opravy potrubí do bazénu. Zjistil jsem příčinu úniku vody z bazénu a to někde v místě mezi skimrem a filtrací, poblém je v tom, že je to zapuštěný bazén a kolem dokola je vybetonovaný povrch, vzdálenost mezi skimrem a filtrací je 20 m. Proto není možné rozbít beton s terasou, ale spíš se mně jedně a možnosti, jak to šetrně vyřešit, zda je možné vlít nějakou kapalinu do skimru a ta projede až k filtraci nebo tam je možnost vsunout pružnou hadici, ale zde je otázka, zda projde i přes 90 stupnňvé kolena, kterých tam určitě bude aspon 4. Každý den je hladina o 1 cm nižší na ploše 27 m2.
Moc díky za radu.
Dobrý den. Máte opravdu únik vody, nebo se pouzeu snižuje hladina? Ono se té vody celkem hodně odpaří. Tomu se dá dost zabránit bublunkovou fólií. Do potrubí , které má navíc pravoúhlé kolena nedostanete žádnou hadici. Budte rád, když tam protlažíte elektrikářské pero. Pokud je to prasklina, tak utěsnit chemicka, ale o tom vím prd, akorát, že se to s úspěchem používá u topení a chladičů aut. S pozdravem Laďa
Měli jsme vnitřní bazén s prosakujícím potrubím, mokré mapy na zdech u základu. Konstrukce bazenu: polystyrénové tvárnice vylité betonem, položená a slepená fólie na polystyrénu. Hledal jsem informace o BCG technologii, ale neodvažil jsem se sám do chemie. Bourání obkladu kolem je vyloučené.
Hledali jsme jiné možnosti. Po kontrole jsme našli prasklé potrubí.
Oprava byla provedena vyvložkováním
Láďa
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.