Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem přeji
Mám obrovský problém máme zateplení celého domu a nové okna od firem zelená usporám jenže pak nám řekli že nic nedostaneme tak jsme si podkroví ze sádrokartonu udělali sami a skelnou vatou zateplily po té nám došlo další rozhodnutí že by jsme peníze mohli dostat že nám jen chybý neco doloži jenže mi už si ty podkrovky udělali sami a nemám to osvědčení zelená úsporám neměli jste někdo stejný problém nebo znáte někoho kdo by nám vystavil fakturu že to dělal on dph a další potřebné věci samozřejmě uhradíme projekt a všechny potřebné papíry máme (vyjma té zatracené faktury)
Dobrý den. Celé jste to podal jaksi zmateně. Co Vám kdo říkal, jak jste se to dověděli? Vy jste měli všechno oficiálně podáno? Já to jako účastník toho celého procesu nechápu. Já jsem musel mít dva elaboráty po 10.000 - energetický audit a projekt. Dále jsem musel vybrat firmy ze seznamu , které jsou evidovány v programu Zelená úsporám. To se odevzdalo a čekal jsem a čekal jsem a čekal jsem. Dneska už mám všechno hotové a jedinné co vím, že mě oznámili, že jsem byl zařazen do jejich evidenčního systému, ale z toho neplyne právní nárok na dotaci, i když po formální stránce nebyly shledány žádné závady. Takže předpokládám, že tu dotaci mě v dalším schvalovacím kole přiklepnou. Jestli toto všechno máte za sebou v písemné podobě, tak byste na tom měli být úplně stejně. Jestli jste v průběhu stavebních prací pouze změnili dodavatelský způsob revitalizace za svépomocný, tak se nabízí pouhé sehnání firmy, která to veme na sebe. Jenže je to velké riziko jak pro firmu, tak pro Vás. Ony už jsou v běhu hloubkové kontroly, protože takto to dělaly mraky lidí, což je veřejné tajemství a stát tak vyplatil spoustu peněz vlastně na zfalšované papíry. Možná se Vám podaří někoho sehnat, někoho uplatit. Ale riziko bude dost velké. Navíc ti úředníci už nejsou neteční, oni projíždějí i diskuzní fóra a tam se to podobnými nápady hemží. No, hodně štěstí. S pozdravem Laďa
Teď vám nezbývá nic jiného,nežli se domluvit s firmou,která vám udělala okna nebo zateplení(popř.jinou firmou v programu zelená úsporám),aby tu práci a dodávku materiálu vzali na sebe.Samozřejmě si vemou provizi.pak to papírově klapne.
Já osobně tomuto programu moc nevěřím.Sousedi marně čekají rok na dotaci a jejich žádost se válí kdesi na úřadě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.