Záleží, jací jsou, jestli šatní, nebo potravinoví. Na šatní koupit sáček do skříně s levandulí, na potravinové prodává Reid takové skládací domečky z papíru. Složí se to do trojúhelníku, vnitřní strana je lepkavá s feromony. Funguje to, mám to sama ověřené.
Já nedám dopustit na sušenou pomerančovou kůru a bobkový list. Kůru dám i do zimních bot, protože jsem zjistila, že jim chutnají zimní vložky. A bobkový list jsem i s pomerančovou kůrou pohodila do skříňky, kde mám sypké potraviny. A jinak zde jsou rady z mého archivu: moli - listí ořešáku – čerstvé i sušené, do staré punčochy hřebíček a pepř pověsit do skříně, suché listy muškátu, do skříně citr.a pomer.kůra,tiskař.čerň(noviny), do kredence bobk.list rozmístit - mouční moli-do špajzky asi 3 bobkové listy, levandule čerstvá i sušená a mýdlo
Dobrý den. Bod číslo jedna je naučit se dobře tleskat. Až zjistíte, že to nefunguje, tak levandule, eukaliptové kuličky a odchyt pomocí mololapky, což je obdoba mucholapky. Funguje spolehlivě. Pozor, musí se rozmotat, ale to už byl fór. S pozdravem Laďa
Zdravím, já mám molů plnou kuchyň a rozlítávají se všude po bytě. používám jen mololapku a asi začnu zkoušet i něco jiného. Nejhorší je, že vůbec netuším, kde se ti moli berou. Nastěhovali jsme se nedávno a byt byl uplně prázdný a přesto tam byli
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.