Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šatní skříň, mezera 5 cm, prašnost. Fotka

Od: jannie1974 odpovědí: 20 změna:

Dobrý den,

před necelým cca 1 měsícem jsme koupili šatní skříň (šoupací) www.sconto.cz/cz//...
Po kompletaci jsme zjistili, že nahoře je mezera 5cm, která způsobuje velkou prašnost do prostoru se šaty. Reklamace s žádosti o slevu byla zamítnuta jako neopodstatněna. Rovněž není snaha prodejce mezeru odstranit s tím, že "Takto se zkrátka výrobek prodává".
Ráda bych se zeptala na Váš názor. Zda je mezera v rozporu s "funkčností"výrobku nebo není.
Připadají mi směšné těsnící kartáčky pro mezerou cca 6mm a bum taková díra nahoře.

Šatní skříň, mezera 5 cm, prašnost. Fotka

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

Asi by bylo vhodné doplnit, na základě čeho jste skříň kupovali. Po shlédnutí zde uvedeného náčrtku asi těžko. Podle nějaké fotografie nebo jste ji viděli smontovanou někde v obchodě? Záleží na tom, jak byla prezentována.

doplněno 17.05.11 16:48:

Už to vidím. Není k ní ještě nějaký nástavec? Protože takhle se ani na tu skříň nedá nic odložit a do stropu je daleko.

jannie1974
hodnocení

Dobrý den, bylo to kupováno přes eshop - viz původní příspěvěk.

jannie1974
hodnocení

Vracecí 14 denní lhůta uplynula. Toho jsme si vědomi, technicky bylo téměř nemožné to dopravit zpět. Toto určitě né. Ale žadali jsme alespoň slevu. To smetli ze stolu a zamitli písemně.

jannie1974
hodnocení

To máte pravdu, nejde nic odložit ani nahoru. Nadstavec na to nebyl v prodeji. Celý komplet Brusselje vidět zde
sconto.cz/...
Scrollování dolů - vč. doplňků

hodnocení

1x

A nemohlo se stát, že jste skříň špatně smontovali? Je také divné, že bočnice není nahoře ohraněna.

jannie1974
hodnocení

Jsem si jistá, že jsme to dobře namontovali. Nic nezůstalo, všechny desky obdrženy dle návodu.

jannie1974
hodnocení

Děkuji za případné názory. Jannie.

eulalie*
hodnocení

0x

Je to divné. Skříň nesplňuje svůj účel, pokud do ní táhne. Určitě vás odbyli. Kupovali jste ji kde? V kamenném obchodě nebo přes internet? Pokud v kamenném obchodě a viděli jste sestavenou, byla na ní taková díra? Nebyla? Tak pak by se taky takto měl prodávat výrobek, nebo ne? A jak vypadal montovací návod? Je na něm zakreslena příslušná mezera? Asi budete muset znovu do obchodu uplatnit opětovně reklamaci, nenechat se už odbýt, případně pohrozit ČOI. Skříň nebyla zrovna levná na to, aby vám do ní fučelo.

jannie1974
hodnocení

Přes internet kupovaná, ale vrácení není možné již uplatnit a to jsme ani nechtěli u technických důvodů.
Obrazek v návodu je zjednodušený

Šatní skříň, mezera 5 cm, prašnost. Fotka #2
eulalie*

Bohužel nejsem technik, ale já tam na tom zjednodušeném obrázku žádnou mezeru nevidím. A ona by správně měla být nakreslena ne, když už se tedy to zboží takto prodává a je to tak standard. Zkusila bych to uhrát na toto. Ale radím opravdu laicky tak, jak bych se zachovala já sama být v situaci co vy.

hodnocení

0x

"Tohle" stálo 11000Kč...a je to vydáváno za skříň?

Řekl bych že dát tento "výrobek" do muzea a nenapsat co že to jako má být, tak v tom skříň nikdo nepozná..

Někdo to asi zapoměl dodělat...a vyexpedoval Vám polotovar...(a to ještě přeháním s tím polotovarem).

Tahle prasárna se nehodí ani do sklepa jako stojan na kompoty...

Navrhuji trest pro výrobce...a prodejce...Za ruce (nebo za něco jiného) pověsit do té mezery...a silně a prudce zavřít dveře...

jannie1974
hodnocení

Byla zakoupena v letákové akci, takže Kč 8 500,-, ale to je jedno.

Jedno to je, protože tato konstrukce je drahá i za 850Kč...

ann*
hodnocení

0x

Jeví se mi to tak, že jste to smontovali dobře, ale vesměs toto kování nedovolí mezeru neudělat! No prostě to nejlevnější a ještě polské *zed*

stirecek*
hodnocení

0x

Ta mezera tam musí být proto, aby mělo kde zajíždět druhé křídlo. S tím se bohužel nedá nic dělat. Předsazené křídla jsou pěkné na pohled, ale praktičtější jsou vsazené.

doplněno 17.05.11 17:07:

Něco takového kde je posuv schovaný

sconto.cz/...

ladajaskva*
hodnocení

0x

Dobrý den. Nechci zpochybňovat názory , které prezentovali všichi přede mnou. Osobně si myslím, že skříň je špatně složena. To, že nic nezbylo, nic neznamená. I když je často zpochbňované zboží vyrobené v Polsku, tak zase takoví magoři nejsou, aby do těsnícího elementu dali kartáček 6 mm a udělali mezeru 50 mm. Když se podívám na zvětšený obrázek z odkazu, tak jednoduše vidím, že se posuvné dveře dorazí k bočnímu dílu. Na Vaši fotografii to tak není. Z toho vyplývá, že máte něco špatně. A podle mě máte vzhůru nohama bočnice ( to je vidět i na nedotažené hraně, kde to má být asi zakamuflováno soklovou lištou ). Takže si to ještě několikrát zkontrolujte a potom ještě jednou, abyste si zapamatovali jak to nemá být a rozeberte to složte podle plánu tak, jak to má být. Ale pozor, abyste nedopadli jak ti dva z Kobry 11 ,kdy skládali jakousi polici a pořád jim to nešlo, potom to viděli u jedné ženské, že to jde. Po velké snaze to tedy zvladli také, aby se jim potom samovolně rospadla. Ale to poslední byl už jenom fór. Opravdu si myslím, že chyba je ve špatném postupu montáže. S pozdravem Laďa

jannie1974
hodnocení

Zdravím Vás Ladiku,

fakt myslím, že je to složené dobře. Jinak to ani nejde udělat. Nascanovala jsem ještě něco a přidám fotky, co jsem tu měla pro reklamaci. Bočnice jsou univezální a zaměnitelné. Poličky jdou udělat na levo i na pravo.

Šatní skříň, mezera 5 cm, prašnost. Fotka #3
jannie1974
17.05.11 17:46
hodnocení

plánek

Šatní skříň, mezera 5 cm, prašnost. Fotka #4
jannie1974
17.05.11 17:48
hodnocení

plánek..

Šatní skříň, mezera 5 cm, prašnost. Fotka #5
jannie1974
hodnocení

Ten předposlední plánek jsem teď skenovala. Je to poslední část 8/8 viz text. Jinak možná že první fotka je trochu matoucí, ale kromě vrchní díry je to celkem OK. Ta vrchní díra mne mrzí. To výrobce opravdu nedořešil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]