Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
před necelým cca 1 měsícem jsme koupili šatní skříň (šoupací) www.sconto.cz/cz//...
Po kompletaci jsme zjistili, že nahoře je mezera 5cm, která způsobuje velkou prašnost do prostoru se šaty. Reklamace s žádosti o slevu byla zamítnuta jako neopodstatněna. Rovněž není snaha prodejce mezeru odstranit s tím, že "Takto se zkrátka výrobek prodává".
Ráda bych se zeptala na Váš názor. Zda je mezera v rozporu s "funkčností"výrobku nebo není.
Připadají mi směšné těsnící kartáčky pro mezerou cca 6mm a bum taková díra nahoře.
Asi by bylo vhodné doplnit, na základě čeho jste skříň kupovali. Po shlédnutí zde uvedeného náčrtku asi těžko. Podle nějaké fotografie nebo jste ji viděli smontovanou někde v obchodě? Záleží na tom, jak byla prezentována.
doplněno 17.05.11 16:48:Už to vidím. Není k ní ještě nějaký nástavec? Protože takhle se ani na tu skříň nedá nic odložit a do stropu je daleko.
Vracecí 14 denní lhůta uplynula. Toho jsme si vědomi, technicky bylo téměř nemožné to dopravit zpět. Toto určitě né. Ale žadali jsme alespoň slevu. To smetli ze stolu a zamitli písemně.
To máte pravdu, nejde nic odložit ani nahoru. Nadstavec na to nebyl v prodeji. Celý komplet Brusselje vidět zde
sconto.cz/...
Scrollování dolů - vč. doplňků
Je to divné. Skříň nesplňuje svůj účel, pokud do ní táhne. Určitě vás odbyli. Kupovali jste ji kde? V kamenném obchodě nebo přes internet? Pokud v kamenném obchodě a viděli jste sestavenou, byla na ní taková díra? Nebyla? Tak pak by se taky takto měl prodávat výrobek, nebo ne? A jak vypadal montovací návod? Je na něm zakreslena příslušná mezera? Asi budete muset znovu do obchodu uplatnit opětovně reklamaci, nenechat se už odbýt, případně pohrozit ČOI. Skříň nebyla zrovna levná na to, aby vám do ní fučelo.
Přes internet kupovaná, ale vrácení není možné již uplatnit a to jsme ani nechtěli u technických důvodů.
Obrazek v návodu je zjednodušený
Bohužel nejsem technik, ale já tam na tom zjednodušeném obrázku žádnou mezeru nevidím. A ona by správně měla být nakreslena ne, když už se tedy to zboží takto prodává a je to tak standard. Zkusila bych to uhrát na toto. Ale radím opravdu laicky tak, jak bych se zachovala já sama být v situaci co vy.
"Tohle" stálo 11000Kč...a je to vydáváno za skříň?
Řekl bych že dát tento "výrobek" do muzea a nenapsat co že to jako má být, tak v tom skříň nikdo nepozná..
Někdo to asi zapoměl dodělat...a vyexpedoval Vám polotovar...(a to ještě přeháním s tím polotovarem).
Tahle prasárna se nehodí ani do sklepa jako stojan na kompoty...
Navrhuji trest pro výrobce...a prodejce...Za ruce (nebo za něco jiného) pověsit do té mezery...a silně a prudce zavřít dveře...
Dobrý den. Nechci zpochybňovat názory , které prezentovali všichi přede mnou. Osobně si myslím, že skříň je špatně složena. To, že nic nezbylo, nic neznamená. I když je často zpochbňované zboží vyrobené v Polsku, tak zase takoví magoři nejsou, aby do těsnícího elementu dali kartáček 6 mm a udělali mezeru 50 mm. Když se podívám na zvětšený obrázek z odkazu, tak jednoduše vidím, že se posuvné dveře dorazí k bočnímu dílu. Na Vaši fotografii to tak není. Z toho vyplývá, že máte něco špatně. A podle mě máte vzhůru nohama bočnice ( to je vidět i na nedotažené hraně, kde to má být asi zakamuflováno soklovou lištou ). Takže si to ještě několikrát zkontrolujte a potom ještě jednou, abyste si zapamatovali jak to nemá být a rozeberte to složte podle plánu tak, jak to má být. Ale pozor, abyste nedopadli jak ti dva z Kobry 11 ,kdy skládali jakousi polici a pořád jim to nešlo, potom to viděli u jedné ženské, že to jde. Po velké snaze to tedy zvladli také, aby se jim potom samovolně rospadla. Ale to poslední byl už jenom fór. Opravdu si myslím, že chyba je ve špatném postupu montáže. S pozdravem Laďa
Zdravím Vás Ladiku,
fakt myslím, že je to složené dobře. Jinak to ani nejde udělat. Nascanovala jsem ještě něco a přidám fotky, co jsem tu měla pro reklamaci. Bočnice jsou univezální a zaměnitelné. Poličky jdou udělat na levo i na pravo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.