Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,dělám v polovině domu hurdiskový strop. Abych se dostal na stávající vysku měl by byt vyskoký 35 cm. Mam 18O traverzy,prostor nad hurdiskama bych vyplnil rozemletym EPS. pak betonovou desku s karisití sila cca 5 cm Eps a podlahove teplovodní topení. Zalití anhydritem se mi zda docela velký zatížení.
Když jsem v tom ,nějaký návod na drtičku EPS?
Váha 1m3 betonu?
Max vrstva EPS pod teplovodní topení zalitý v 5O mm anhydritu?
Dnes jsou mnohem lepší možnosti při stavbě stropů ,lze využít suché podlahy bez betonu.Nejde jen o pevnost,ale také o snížení průzvučnosti stropu.Pokud se rozhodneš pro izolaci z polystyrenu,je nutné soi uvědomit,že tento je prokročejovou i hlukovou průzvučnost nevhodný.Já bych dnes použil celodřevěný strop s roznášecí deskou ze sádrovláknitých desek a izolací minerální vlnou a krytí zase dvoudeskovou podlahou z Rigiduru.Při vlastní stavbě jsme dělali také hurdiskový strop,ale už bychom se do toho nepustili.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.