Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Laserová vodováha

Od: p106* odpovědí: 6 změna:

dobrý večer. budeme stavět dům a chci si pořídit laserovou vodováhu... poraďte prosím jakou? do 1500 kč

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zepe*
hodnocení

3x

tak zrovna laserovou vodováhu nedoporučuji nepřesnost! lepší je samonivelační křížový laser vy nic nerovnáte vyrovná se to samo a přesnost je dobrá

heureka.cz/...

hledejte podle kolik chcete investovat a hlavně koukejte na dosah laseru za tu cenu co chcete takže 10m přesnost 0,5 mm/1 m

hodnocení

0x

Nevím kdo je prodává v ČR ale možná tu má firma Conrad zastoupení.

Skoukněte tady: conrad.at/...

stepip
hodnocení

0x

Také laserovou vodováhu nedoporučuji,je absolutně k ničemu.Přesnost nulová,nejlepší je opravdu laserový samonivelační kříž.Postavil jsem celý dům,nejdříve jsem si pořídil laserovou vodováhu,ale při prvním použití letěla do popelnice protože je k ničemu.Poté jsem koupil laserový samonivelační přístroj a je to věc k nezaplacení.Určitě se vyplatí připlatit a koupit samonivelák.

hodnocení

0x

vodováhu nekupovat velice nepřesná ,lepší je ten kříž co doporučují výše a nebo pak obyčejná šlaufka (hadicová vodováha)

brena*

Souhlasim s vyse uvedenymi odpovedmi, ale nutno dodat ze na venkovni pouziti se moc neda pouzit obyc krizovy laser, kolikrat ani neni dobre vydet v interieru kdyz vam tam sviti slunko na stenu. Pokud by jste si chtel poridit nejaky lepsi tak vas to prijde na mnohem vic penez, ale to je uz zbytecnost pokud ho nebudete potrebovat k obzive ale jen na stavbu jednoho RD.

drkan*
hodnocení

0x

Laserová vodováha v dané cenové kategorii je pro běžně pečlivého stavebníka nepoužitelná, to samé jsou různé samoniveláky, teda alespoň pro mě je přesnost 0,5mm/1m (5mm na 10m) už velká odchylka. Opravdu přesné přístroje se pohybují cenově dost vysoko. Doporučuju klasickou šlauchváhu, cenově za pár korun a přesnost lepší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma šlauchváha
Otázky na téma šlaufka

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]