Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plastová okna v panelovém bytě v Praze

Od: janaka* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,neporadil by mi někdo jaká plastová okna zvolit do panelového bytu?

Máme nabídky od WELLOKNA, PLASTOKNO,VEKOS, DECRO BZENEC, PROFIPLAST, Okna VORLÍČEK a RI OKNA,

kde máme i nabídku oken s integrovanou žaluzií, ovládanou magnetem. Má někdo zkušenosti s touto novinkou? Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

Protože je to Praha,u nás je velmi dlouho populární firma Winko okna z Berouna.

JABRAKA

arakain77*
hodnocení

0x

Integrovaná žaluzie je krásná a přímo luxusní.Jen je problém v tom,že když se pokazí,nebo někdo rozbije sklo,zaplatíte sumu asi 4,x větší,než když máte klasické žaluzie i skla.Jinak je to opravdu parádní záležitost.

Já určitě nedoporučuji,ale ani neodsuzuji.

kejki
hodnocení

0x

Každá z těch firem nabízí několik profilů a několik druhů skel. To je jako Renault nebo Škodovku, srovnáváte Thalii se Superbem, nebo Fabii s Espacem?

janaka*
hodnocení

Dobrý den, všem moc děkuji za rady, zmíněným firmám jsem zasla poptávku. Obdržela jsem nacenění od firmy OKNOSERVIS

VEKA (SRN)

Rám VEKA 5K(101.208)67mm výška
3 x Křídlo VEKA 5K(103.232)
1 x sloupek AD 85
štulp AD 64
kování: 1 x OS levé TITAN
1 x Otvíravé levé TITAN
1 x OS pravé TITAN
výplň: 3 x F4/16NR/U4 1,0
podkladní profil 30mm

Asi by měla být dvě těsnění. ale jinak se moc nevyznám. Díky za radu.

raz*
hodnocení

0x

Dobrý den,

s uvedenými výrobci zkušenosti nemám. Jen bych rád poradil použití oken s izolačním dvojsklem a rozumným součinitelem prostupu tepla U(celého okna) v rozmezí 1,0-1,2 W/m2K. Nenechte si vnutit "superizolační" trojskla určena do pasivních domů.

Z výše uvedených důvodů bych spíš volil klasické vnitřní žaluzie.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]