Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lepidlo pro venkovní použití

Od: pajda212® odpovědí: 4 změna:

Potřebuji připevnit na venkovní zeď, zateplenou polystyrénem, dřevěnou laťku jako zábranu před květinové truhlíky (aby je vítr neshodil z okeních parapetů). Uvažuji o přilepení. Poraďte jaké lepidlo použít. Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladajaskva*
hodnocení

1x

Dobrý den. Já jsem tento víkend přidělával do EPS 70 F, čili do čerstvě udělaného zateplováku světla. Použil jsem hmoždinky. Drží to , až se tomu sám divím. Výhoda proti přilepení je, že to drží ihned. Pouze pozor na přetočení. Hmoždinku raději našroubujte ručně. Velká výhoda je, že to kdykoliv můžete oddělat, hmoždinku vyšroubovat a tu dírku lehce zakamflujete zbytkem fasádní stěrky. Odkaz : naradiprofesional.cz/... S pozdravem Laďa

doplněno 12.05.11 19:23:

Už jsem to sem jednou dával. Odkaz : uni-hold.cz/... Tato firma dělá všelijaké držáky, tedy i na truhlíky, které sa dají přidělat na plastová okna bez poškození a současně nepoškodí zateplenou fasádu. Zde byste mohl najít inspiraci.

borec*
hodnocení

0x

Konstrukční lepidlo A60. Nic lepšího pro váš případ není.

jabraka*
hodnocení

0x

Lepidel tohoto typu je řada.Ale ještě bych to jistil vrutem do hmoždinky s chemickou kotvou do polystyrenu.nebo ještě lépe až do betonové zdi.

JABRAKA

hodnocení

0x

Laťku přilepit pěnou, ale já bych tam nedával lať, ale připevnil truhlíky k parapetu!

Vyfoťte okno v detailu parapetu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]