Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kuchyňské spotřebiče - jakou značku?

Od: lucie26 odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

budu si zařizovat novou kuchyň a potřebuji poradit s elektospotřebiči. Všichni tvrdí že to jejich je nejlepší :)

Ráda bych si pořídila indukční desku, myčku a vestavnou troubu.

Děkuji za Vaše názory

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladajaskva*
hodnocení

0x

Dobrý den. Nejlepší jsou ty, které fungují bez závad od Vašeho narození do Vašeho odchodu z tohoto světa po sto letech. Nejlepší jsou ty, které stojí nejméně a slouží, jako ty nejdražší, nejleší jsou ty které mám já a i kdyby stály za velké kulové, tak si přece nepřiznám, že jsem koupil šmejd. Mohu pouze popsat, že syn má všechno od FAGORAsuperhypermultidoalelujafunkční troubu, indukci, vestavnou myčku a odsávač, alias digestoř nerez velkou přez půl kuchyně, mikrovlnka také FAGOR. Jenom u lednice kombinované s mražákem si nejsem jistý. I když kamarád, který je prodejce bílé techniky mě sdělil, že jsem vůl a koupil jsem šmejd, tak kupodivu to funguje už 5 roků a ten šmejd je pořád jako nový. Asi to bude údržbou. Švagrová má extraultrahypersuperturbo všechno od AEG a spřátelených exkluzivních výrobců. Stálo to asi tak 5 x více. Už nevaří. Také to má jako nové. Tak potom babo raď, že. S pozdravem Laďa

tommas

Dobry den,

take delame kuchyn a vsadili jsme na znacku Baumatic - digestor, mycku, plynovou varnou desku i troubu. Doufam ze to nejakou delsi chvili vydrzi. Jinak nejsem schopen Vam poradit, ale urcite je to o tom co se komu libi.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Kuchyňské spotřebiče se nekupují každý týden, takže každý má nějakou zkušenost s tím, co má doma. Ať je to značkové nebo ne, většinou je to o štěstí na konkrétní kus. Takže jediná praktická rada podle mě je koupit si to, co se mi líbí a bude mi po funkční stránce vyhovovat a potom po pár letech napsat svoji zkušenost sem na poradnu.

jsmestastni
hodnocení

0x
vybrala jsem miele, tri roky a bezvadne. Kamaradka ma bosch a take si to chvali. A dalsi ma levnejsi zanussi a moc spokojena neni. jak pisi ostatni, kazdy ma sve zkusenosti a co vyhovuje mne nemusi vyhovovat jinemu. Jako se vsim.

jena*
hodnocení

0x

Je to opravdu individuální kus od kusu,ať je to značka jaká chce.

Někdo má pračku 10let avíce a je vpořádku,já měla během 4let u ní dvakrát opraváře.Takže jsem trefila zrovna toho zmetka,co se porouchá.

Jinak mám kuchyň 2roky se spotřebiči AEG a Whirlpool a zatím dobrý.(nerada bych to zakřikla)

*slunce*Přeji vám šťastnou ruku při výběru.*slunce*

kejki
hodnocení

0x

U indukce jděte po dlouhé záruce, pokud odejde tranzistor v desce, budete buď hledat bastlíře, nebo kupovat novou desku, tak jsou opravy drahé. Teď je indukce Fagor za 10tis. s 50měsíci záruky. U myčky jsem zastánce čím míň elektroniky, tím víc vydrží. U trouby je elektroniky vysloveně na škodu, aneb kurvítko a ještě pěkně vypadá. Mechanické řešení je spolehlivější.

lucinkaf*
hodnocení

0x

vsadili jsme na AEG a vše šlape jako hodinky, předtím byl Fagor a Bosch a také paráda, jen když to porovnám s AEG, tak příště bych se opět přiklonila k AEG.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]