Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mokrá šachta pro expanzku

Od: hava* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

Mám v předsíni starého rodiného domku otvor asi 1x1m kam by měla příjít expanzní nádrž na vodu která se vede od čerpadla a dál pak do rozvdů po domě. Problém mám s vodou která mi prosakuje do díry. Zedník otvor vyzdíl slabou příčkou, poté to natáhnul do lepidla na to nalepil IPU, a podlaha se vybetonovala. Problém je že po zimně je v díře voda, která se tam drží dokud ji houbou nevysuším.

Jak nejlépe docílit odizolování této díry? Stačí to teď přetřít tekutou lepenkou a nebo céle nějak jinak?

Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

je třeba zjistit příčinu a místo průsaku vody. Asi zřejmě, snad možná provedl nekvalitní práci, šaptně svařil a podobně. Nevím jakou máte vrstvu betonu na lepence, ale asi bych odsekal beton a opravil lepenku. Snad vyjde i lépe natřít tekutou lepenkou a obložit dlažbou. vyberte si dle Vašich možností a peněženky.

doplněno 11.05.11 20:02:

hava, zkuste si to promítnout jak to uděláte, kde lepenku navaříte, aby tam pak nešla vlhkost...Lepenka se musí udělat celistvá...

hava*
hodnocení

0x

A co dat novou lepenku na stavajici beton a steny? Take by to slo? Přijde mi že to prosakuje i stěnami, protože jsou na nich mapy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]