Dobry den, prosim o rady a zkusenosti s ekologickou toaletou (MullToa). Planujeme pouziti na chate, kde pro nedostupnost techniky nelze vybudovat/udrzovat klasicky septik. Je to opravdu tak uzasne a nezapacha - jak vyrobce/prodejce inzeruje?) Dekuji za kazde info
Já se kdysi, protože se mi nechtělo kopat septik, zajímal o kompostovací toalety. Pěli na ně ódy a hovořili v superlativech. Podle toho, co jsem si tehdy (je to osm let) ověřoval a sháněl reference, parametry udávané výrobcem za dodržení předepsaných postupů a použítí předpsaných tekutin to skutečně mělo. A obávám se, že vám stejně nic jiného nezbyde - tedy pokud nechcete stavět "kadibudku". Já bych to doporučil. BTW ten septik mě tenkrát vyšel laciněji, než potřebné množství kompostovacích toalet., takže jsem ho nakonec vykopal. Hezký den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.