Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chtěl bych se zeptat zda mohou být základy vykopány celý týden naž budou zality. Děkuji za odpověď .
Dobrý den. Tady se dovíte všechny možné pohledy. Jako že to je jedno, že to nic neudělá, nebo není to jedno a že zaprší a zřítí se stěny. Obecně bych řekl, že platí, ža před betonáží, čili jak píšete zalití, je potřeba očistit základovou spáru, aby tam nebyl nasypaný nezhutněný materiál a voda také není dobrá. Takže vyčistit a zalít. Jestli se něco před tím zřítí, to neovlivníte a musí se to odstranit. Já jsem měl kliku a základy jsme vykopali, vylili a spotřebovali přesně tolik betonu , jak se spočítalo. Ale u každého je to trochu jiné. S pozdravem Laďa
Já měl základy vykopané dokonce půl roku před zalitím. Vykopal jsem na podzim, protože jsem počítal, že to ještě stihnu zalít, jenže se to už nepodařilo... No a samozřejmě byla spousta sněhu => na jaře spousta vody a já blb, i když jsem pod tím měl drenáž, jsem zapomněl vypustit jímku, do které je ta drenáž svedena. Takže díky stojaté vodě v základech se mi ty stěny samozřejmě zřítily, tak jsem si to vykoval ještě jednou (vše ručně) a musel jsem šalovat. Musím říct, že mě to moc nebavilo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.