Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dřez Pyramis BEZ otvoru pro baterii

Od: fragola* odpovědí: 3 změna:
Zdravím všechny a prosím o radu. Kuchyňské studio vyrábějící nám kuchyň nám instalovalo do desky dřez Pyramis, dřez však nemá otvor na baterii. Prý nám ho udělá vodař, že se to běžně dělá. Nám však vodař sdělil, že otvor dělat nemůže, že by pomačkal plech a na dřez by už potom nebyla záruka. Kdo má pravdu? Jak udělat díru pro stojánkovou baterii a drež nepoškodit? Přeci nebudu nosit vodu ve škopku :) Díky za rady. Ivana

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud diru udelas prijdes o zaruku, ale s kusem nerezu se podle me nemuze nic stat.

Bud si koupis vykruzovaci vrtak (snad se tak opravdu jmenuje) ale je drahej a kvuli 1 dire se nevyplati, nebo si koupis slabej vrtacek a postupne odvrtas diru.
Doma sem to delal druhym zpusobem a je to stale bez problemu.

jabraka*
hodnocení

2x

Dost mě to s tou zárukou překvapilo,několik kuchyňských linek jsem instaloval i s touto baterií a vesele jsem do ní díru udělal.Ale dřez s vylisovanou dírou ma okolí otvoru zesílené.Pokud se vyřízne díra do plechu,baterie je uložena měkce a hýbe se.Je dobré při montáži do ní třeba silikonem vlepit ještě kousek nerez plechu,aby se plocha vyztužila.

JABRAKA

hodnocení

0x
Je to jistě proveditelné, ale obavu instalatera celkem chápu. Myslím si ale, že se stala spíš chyba při objednávání linky, kdy nebylo dostatečně jasně specifikováno umístění baterie (stěna/plocha). Není patrné, který typ dřezu máte, ale Pyramis má v sortimentu dřezy s otvorem i bez něj...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]