Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výpověd pod nátlakem ,jak jí napadnout?

Od: margaret* odpovědí: 15 změna:

Dobrý den,ráda bych se zeptala,zda-li jde zpochybnit výpověď,kterou jsem před třemi dny podala ohledně bydlení a podepsala jí,jedná se o bydlení na černo v městském bytě,byla jsem pod nátlakem lidí z města kteří přišli na kontrolu a vypověděla jsem co jsem nechtěla,navíc jsem byla jimi probuzená a nadopovaná lékama na bolest(které ovlivnují pozornost), předem děkuji za odpověd,prosím poradte jak to ještě zvrátit a jestli to vůbec nějak jde M.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

atreus*
hodnocení

1x

Neměla jste otvírat.

Měla jste odmítnout cokoliv říci.

Rada - jedině jít za nějakým advokátem, který má zkušenosti s takovými případy (a našel by nějaké formální nedostatky) - snad.

hodnocení

0x

Co tak hrozného jste mohla podepsat v bytě v kterém (pokud tomu rozumím) bydlíte načerno? Že se do nějakého termínu odstěhujete?

margaret*
hodnocení

Vypověděla jsem že tu bydlíme za určitou částku,ale to potřebuji odstranit,jak říkám vyhrožovali policií a navíc jsem nemocná a byla jsem pod lékama...chci vědět jestli je možnost to ještě nějak napadnout!?

hodnocení

0x

Margaret, každou výpověď můžete odvolat,

záleží co jste vypověděla, a podepsala...že zavraždíte morče?

doplněno 04.05.11 18:15:

vy kryjete špatnost a porušení platné smlouvy. I když odvoláte výpověď, již to nájemníkovi nepomůže. Osobně bych mu dal pokutu.

margaret*
hodnocení

O morče nejde:D ...ne teď vážně,nechci aby Ti lidé přišlo o byt,potřebuji zpochybnit že jsme tu za určitou částku peněz,byla to zlá shoda náhod,v práci mi bylo zle a pustili mě domů,dala jsem si prášky na bolest a šla spát,potom přišli "oni"! a pod nátlakem a výhruškou policie ze mě tahali informace,já ani netušila co říkám,ted to potřebuji napadnout že s tím nesouhlasím,nevím zda-li to jde a jak to udělat...:/

Hmm...ale pravda to asi bude, že bydlíte za peníze...co si budeme povídat.

Tudíž Vám nájemník městského bytu, který by ho neměl pronajímat...ten byt pronajímá..O tom si tedy já osobně myslím své..

margaret*
hodnocení

To sice ano,ale my nemáme žádnou smlouvu,prostě nic,jde jen o to než si najdeme jiné bydlení,není to na dlouho jsme tu jen chvilku a hned tohle...potřebuji jen vědět jestli je šance s tím ještě něco udělat?!

Vy tedy máte představu, že když se dostavíte na bytový odbor a budete tvrdit, že jste se spletla a že v bytě nejste v podnájmu, ale pouze na návštěvě, tak vám to někdo uvěří? Neuvěří. Na druhé straně si nemyslím, že vás někdo z bytu vyžene z hodiny na hodinu. I když nájemci bytu by to právo měli, zvláště nemáte-li ani smlouvu o podnájmu. Problémy budou mít pravděpodobně i nájemci bytu, neboť neužívají obecní byt v souladu s nájemní smlouvou - přenechali byt do podnájmu bez předchozího souhlasu majitele bytu (obce). V každém případě se už poohlédněte po jiném bydlení, tentokrát však v souladu se zákonem.

margaret*
hodnocení

Spíš jsem myslela že bych řekla že mě "vyslíchali " pod nátlakem,"vyhrožovali" policií a navíc jsem byla rozespalá a pod léky nabolest ,což je pravda,ten den jsem i kvůli tomu odešla z práce domů...řekla jsem jim co chtěli slyšet,protože jejich argumenty a jednání m naprosto vykolejilo...ale máte pravdu a děkuji za odpověd...M.

Ten nátlak a vyhrožování byste velmi těžko dokazovala.

margaret*
hodnocení

Já vím ale ještě jsem neřekla že si opsali mou a přítelovu občanku...ale podpis mají jen můj,pořád je to ta samá situace?:( asi ano ,že...i když přítelovo podpis nemají?!

ladajaskva*
hodnocení

0x

Dobrý den. Bydlíte na černo, bydlíte ilegálně, původní nájemce okrádá město jako vlastníka a Vy chcete poradit, jak z toho legálně ven? Jednoduše. Zbalte si saky paky a co nejdříve vypadněte, než Vás město nechá legálně vystěhovat na ulici a Vaše věci uložit do depozita na Vaše náklady. Jak se zjistí černý pasažer je jednoduché a nejčastěji ho prásknou sousedi. A nedovedu si představit, že by to odvolání mělo na něco vliv, Jako, že jste se spletla a vlastně bydlíte nakde jinde a tam jste byla zrovna náhodou a poprvé? To neprojde. S pozdravem Laďa

margaret*
hodnocení

Dobrý den Láďo,vím že máte pravdu,ale ti lidé nám pomohli jen dočasně než najdem byt,nechtěla jsem aby kvůli mě přišli o byt...a to jednání těch uředníku bylo něco neskutečného...vážně mě vyvedli z míry a ani nevím co jsem jim podepsala,přišla jsem si jak uprchlík z jiného státu...strašný zážitek.Vám děkuji za názor.

buss
hodnocení

0x

A co chápete pod pojmem "nátlak", že vás bili? Tak jste si měla stěžovat. Dokážete to? Ještě urazíte úředníky. Sousedi jistě rádi dosvědčí, že jste tam nechodila, nebydlela ... Jděte a řekněte, lhala jsem, nebydlela jsem tam.

juldab*

Řekněte že jste si myslela že to jsou martani a že měli zelený tykadýlka. A hned dostanete papír který vaší vypověd zpochybní

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]