Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nátěr na omítku

Od: jk82® odpovědí: 3 změna:

ahoj nedavno jsem dokončil venkovní fasádu a ted mě čeká natřít barvou moje podmínky jsou aby byla odpudivá vůči vodě prosím doporučte nejákou barvu nebo stačí koupit primalex+tonovací barvu+penetrace díky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

brena*
hodnocení

0x

co takhle fasadni barva bud silikon nebo akryl?

ladajaskva*
hodnocení

0x

Dobrý den. Vy se mě zdáte. Jsou barvy vnitřní,a venkovní a také barvy, které jsou speciálně vyvinuty na určitou ,specifickou aplikaci. A podle toho se barva vybírá. Chce to barvu fasádní a jakou, to si musíte opět určit podle podkladu , čili jiná bude na zeteplovák a jiná na omítku a pod. A připravte se, že i cena bude vyšší, jak u toho Primalexu. S pozdravem Laďa

patronka*
hodnocení

0x

Dobrý den, Váš dotaz mi není úplně jasný. Chcete nátěr odpudivý proti vodě, to by znamenalo, že chcete neprodyšnou uzavřenou omítku, po které bude voda stékat? Patronka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]