Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Židle nebo barovky?

Od: mrzout odpovědí: 5 změna:

Mam menší byt a do obýváku s kuch. koutem si chci pořídit jídelní sestavu. Váham zda klasický stůl a židle, nebo barový stolek a barové židle. Mam vyhlédnuté oboje, ale nemůžu se rozhodnout. Co by se podle vás víc hodilo, jaké budou + a -? Dík za rady

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tlapka*
hodnocení

0x

Klasický stůl můžete koupit roztahovací, takže kdyby se sešlo více lidí, nebudete mít problém s místem, kam je usadit. Rozkládací barový stolek jsem ještě neviděla. :)

krkovicka*
hodnocení

0x
Jsem pro klasiku-židle.No,jak výše uvedla tlapka,kam s hosty?Máte menší byt a aby 3seděli na barovkách a druzí přes pokoj na pohovce je divný.Taky máme menší byt,stůl,rohová lavice,dvě židle,takže 5lidí bez problému.Další 3 na gauči.Byt 46m2.

reeve*
hodnocení

0x

Pokud je vám 15, hodláte nábytek po 10 letech obměnit a budete v bytě každý týden pořádat bouřlivé mejdany pro své vrstevníky, klidně kupte ty barové sesle. Ve všech ostatních případech bych se přikláněl k normálním židlím. Zatím jste bezesporu mladí, krásní, pružní a perspektivní. Ale přijde čas, ozve se první heksenšůs a barové židle budou jenom k zlosti.

hepcziiik*
hodnocení

0x

jsem v tomto směru staromodní a proto radím klasiku - stůl a židle. Osobně by mi bylo nepříjemné, když bych se u oběda ve vlastním bytě cítil jako v bufetu u vysokého stolu... ale Vy se musíte rozhodnout podle Vašeho vkusu, peněz a prostoru. Jo, a přizval bych k tomu toho, kdo s Vámi bude/je v domácnosti :)

ladajaskva*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Dáme si do bytu do bytu dáme si vázu
Do vázy kytici pod vázu stůl
Ke stolu židli, kdo židli má bydlí
Každý kdo bydlí má starostí půl,
Jen jedno lůžko radši a dva kartáčky zubní
Když lůžko nepostačí, tak se má milá zhubni.
Dáme si do bytu do bytu dáme si lampu
nalejeme do ní petroleje
2x škrtneš a chytí - když chytí tak svítí
a když dosvítí tak se zas doleje
Snad dvakrát, dvakrát metr a půl
aby se vešla ta židle a stůl
snad třikrát, třikrát jeden metr
aby se vešel i barometr
Až barometr klesne
zůstanem na té židli
počasí je dnes děsné
ale nám se to bydlí!
Dáme si do bytu dáme si zámek
pod zámek schováme všecko co máme
tu židli a stůl a starostí půl
tu lampu a tu trochu petroleje
co svítí když chytí a když dosvítí
a když dosvítí, tak se doleje

Dáme si židli, kdo má židli, ten bydlí. S pozdravem Laďa

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]