Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám problém s můstkem po srpnové potopě mi voda vzala můstek.Tak jsem volala do Ústí nad l.kde mě odkázali do Liberce a Liberec zase zpět.Tak jsem se vydala k advokátovi kde mi dal za pravdu .A naše p.starostka řekla že se najdou peníze a můstek mi bude opraven.A zase nic pak tam šel manžel k p.starostce a ta mu sdělila že si máme můstek opravit sami že bude stát 400tis.podle EU.TAKŽE SEM TO DALA DO TELEVIZE.A tam mi napsali imeil že musím čekat na schválení příspěvku.Zase nic Musíme obcházet RD jelikož přes potok se nedostanem i popelnici s ní obcházet ,schránku na poštu máme u sousedú na plotě.Bordel před barákem nám tu nechali a já 50letech nemohu házet lopatou jsem již unavená z lhostejnosti naší p.starostky které je to asi jedno pošlu foto abyste byli v obraze a viděli sami ten binec děkuji za radu pomoc nevím jak dál
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.