Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dělal někdo z Vás v poslední době žaluzie do bytu?Kolik je běžná cena za m2 obyčejné bílé žaluzie a kolik stojí montáž?
Díky za rady...
Nevím. Ale když nám dávali nová okna, ihned nabízeli žaluzie za nekřesťanskou cenu. Volala jsem dceři, protože jsem sama měla byt, tedy i net, nefunkční a ta na netu zjistila nejlevnějšího dodavatele v Ostravě. Obešla jsem sousedy, kteří se sice báli, že je to jiný dodavatel než ten doporučený, že prý záruka na okna padne atd. atd., ale nakonec se ke mě přidali. Levný dodavatel přijel, uzavřel spoustu objednávek a dohodnul čas montáže. Mi z té nízké ceny dal slevu jako provizi za dohodnuté objednávky. Takže si uvědomte, že sedíte u pc a není problém najít toho nejlevnějšího a porovnat ceny.
Vím,že sedím u pc ale všude chtějí zadat kalkulaci.Nikde neuvádějí cca cenu za m2 nebo cenu montáže např. za 1ks tabule (1 křídlo).Chtěl jsem jen orientačně zjistit,kolik to stojí.
Tak si poměřte okna, na které chcete dát žaluzie a zadejte si pár kalkulací, tím nic nezkazíte.
do dvoukřídlového okna 1,5x1,5 m (stavební otvor), celostínící žaluzie do jednoho křídla (540x1200 mm) 629,- montáž 110,-. Toto je cena před slevou, pak je z těchto cen ještě sleva 20%. Z toho si to lehce přepočítáte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.