Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Alpex trubky

Od: aglon odpovědí: 4 změna:

jaké jsou rozdíly v druzích trubek na topení alpex? Jaké by jste doporučili alpex trubky na ústřední topení?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lui*
hodnocení

0x

Já použil značkové Wawin. Zatím, dva roky naprosto bez problémů. Uznávám ale, že je to dost krátká doba. Použil jsem systém Smartfix. Na rozvody ve sklepě, na stoupačky, a na podlahové topení.

Už jsem slyšel o lidech, co chtěli šetřit, a během prvního roku jim začalo podlahové topení téci. Já si ale myslím, že to bylo spíš špatnou technologií pokládání.

Ale, co mi říkal prodejce, ve Wavinu mají 200 lidí ve vývoji jen alupex systémů. Tak nevím... možná se značkové trubky vyplatí.

hodnocení

0x

místo trubek alpex pořiďte raději ze síťovaného polyetylenu rehau,revel nebo polybutyléno vé trubky,víte ty tři vrstvy alpexu hliník síťovaný polyetylén a vrchní plast se musí něčím slepit a v tom je problém.Sám jsem skočil na špek prodejcům když to přišlo na trh a dnes vše přeďělávám

lui*

Alupex od Wavinu JE ze síťovaného PE.

standam*
hodnocení

0x

to aglon:

mrkni sem www.uponor.cz

zatim jsem neslysel o problemu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]