Nejste přihlášen/a.
Zdravim. Mam dotaz kde v Praze sehnat ruhlarske drevo tj. material na vyrobu policky kuprikladu. Rekneme ze shanim hranol 5x5 v delce 3m, fosnu 2x10 v delce 2m a fosnu 2x5 v delce 5m. Material buk nebo dub... znate nekdo kontakt na prodejce kde by bylo mozne toto koupit? V Bauhausu atd maji jenom stavebni drevo coz je borovice/smrk.
Diky
mám takové tušení, že nesháníš řezivo, ale spárovku, a hoblovaný hranolek, toho je v Pze mraky, která Pha, na východě, asko, nábytekservis, v Hostivaři, teď mi vypadlo jméno, jo Sedlecký, jafholz v Brandejse. Ovše mty dřeviny, v hoblovaném, no nevím, nevím, ale jako řezivo to seženeš, musíš si vyhoblovat.
Já bych se vybodnul na Bauhausy a podobný nesmysle a vyrazil do nejbližší truhlárny. Za půl hodiny za hodinu máš nahoblovaný věci přesně podle potřeby, jen ta délka 5 metrů, opravdu tak dlouhý? To by asi byl trochu problém. Proč dub nebo buk, není to zbytečný? I když se z buku dělá dost, je to hodně nevděčnej materiál, na poličky bohatě stačí měkota a navíc, neznám hezčí dřevo než je borovice.
Též zdravím, já v Praze kupuji řezivo v Hornbachu, ale mne zajímá hlavně měkké dřevo. Zadala jsem pro Vás do vyhledavače "prodej řeziva"a jsou tam mraky odkazů : firmy.cz/.... Třeba si tam něco vyberete. Patronka
To Timber:
jen si kup syrové dřevo,dej do toho spoustu práce a až se ti to zkroutí a seschne,nadávej,jak ti na "Poraďte" blbě poradili.Poličku vyráběj ze spárovky,nebo laťovky,nebo uplně nejlíp z lamina.
JABRAKA
Tak vzhledem k tomu ze pisu k cemu material potrebuji je snad logicke, ze by drevo melo byt vyschle. Navic i pisu rozmery materialu a nevim na co konkretne bych sparovku pouzil... predpokladam ze prkno 2x10 bude normalne k dispozici.
předpokládáš špatně. Nebude. Jen to cos viděl v marketech a to se Ti nelíbí. Nakup spárovky, vyber slušné hranolky z těch hoblovaných marketových. Dá se to, též jsem dělal jeden policový systém do obyváku před lety, paráda, odběratel si pochvaloval.
Nebo sežeň řezivo, suché, hobluj, řezej. Sakra, Pha4, ve městě pokud vím nic není a v Modřanech bylo něco Mezi Vodami, ale to je druhý konec, tam moc nepřijdu a pak bylo když se jede ven podle Vltavy, ale na druhé straně, kousek před Měchenicemi, hned u silnice, no ono to tam ani jinak nejde když je tam skála, silnice, voda.
No a nebo skoč do truhlárny. Ne montovny lamina, někde kde dělají se dřevem.
Na západ od Prahy (cca 20 km) je v obci Chyňava sebevědomý prosperující podnikatel; má truhlárnu, prodává drahý zahradní nábytek. Název firmy: Palubky. Jméno podnikatele: Plačák. Ze silnice Praha-Plzeň odbočka vpravo v obci Loděnice, dále přes Chrustenice směr Nenačovice. Před Nenačovicemi odbočka vlevo nahoru do kopce. Areál bývalého JZD.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.