Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po vymalování žluté skvrny na zdi

Od: petakv odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

v panelákovém bytě jsem se rozhodl vymalovat. Nebylo malováno cca. 10 let.
Postup: 1.umytí mýdlovou vodou (houbou), 2. penetrace (štětkou), 3. vymalování barvou bílou HET klasik (váleček).
Po umytí a penetraci byly na stěně žluté skvrny (spodní vrstva barvy byla žlutá). Po třetím vymalování jsou stále částečně na některých místech viditelné žluté skvrny. Co doporučujete?
Předem děkuji,
s přátelským pozdravem Petr

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

marabu*
hodnocení

0x

ja jsem kvuli tomu koupelnu rovnou maloval nazluto:)

Sousedi nas cas od casiu lehce vytopi, mame jeste stary stoupacky, takze asi i kvuli tomu...

Takze ted to neni videt a alespon je koupelna veselejsi 8-)

Bilou barvou sem to nikdy nepremaloval, neslo...

zuzan007*
hodnocení

0x

žluté skvrny přetřít bílým latexem,či jinou,ve vodě nerozpustnou barvou a potom bílý nátěr.

doplněno 28.04.11 18:30:

nevyjádřila jsem se přesně- po uschnutí ve vodě nerozpustnou barvou.

nevim od ceho jsou ty fleky,ale napr.nafleky po zateceni pouzivam stary osvedceny zpusob a sice pretiram nitrolakem.funguje to i na fleky od praskleho komina.

annyfi*
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud jsou skvrny po předchoztím malování, asi bych to oškrabala. My jsme tento problém taky měli, ale skvrny byly od kouření a taky to nešlo přemalovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]