Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, z podzemní nádrže na dešťovou vodu (hl. 3m) mám udělané rozvody zakončené stopspojkou pro zalévání hadicí. V potrubí chci pořád tlak, abych se kdykoli jen připojil a zaléval. Je lepší použít klasickou vodárnu se zásobníkem vody, nebo zahradní čerpadlo s hydromatem (regulátorem tlaku)? Co je lepší, nebo pro co byste se rozhodli Vy. Děkuji za názory
Dobrý den. Osobně si myslím, že nejlepší zásobárnu tlakové vody získáte v nějaké malé domácí vodárně, která se dá zakoupit v ceně již od 3.000 Kč. Nevím, jak přesně pracuje ten hydromat a jak by to celé fungovalo, zvlášť v režimu častých změn tlaku. To ten zásobník podle mě je daleko odolnější, jednodušší a hlavně pracuje tak, že to čerpadlo je pořád optimálně zatíženo. Takže já bych pořídil zásobníček s čerpadlem, čili domácí vodárnu. S pozdravem Laďa
Já bych použil tohle-
Domácí vodárna AQUACUP HYDRO CONTROL 800S, 230 V | ||
e-cerpadla.cz/..."align="center"> | Samonasávací čerpadlo, ovládací jednotka, průtok 0 až 3,6 m3/hod., dopravní výška 40 až 15 m, velmi tichý chod. |
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.