Nejste přihlášen/a.
Před časem jsem zatékání a namrzání betonového povrchu balkonu vyřešila na radu řemeslníků položením dřevěného roštu a oplechováním celého povrchu. Poraďte prosím, co v létě položit na plech, aby to nebylo finančně náročné, ale přitom příjemné na chůzi a nevadil tomu déšť. Děkuji předem za rady a nápady.
Lidko a co položit na balkon umělý trávník já jsem ho dal asi před dvěma lety na balkon,kde je lepší ipa a je to super a někdy mají akci a není to ani tak drahéA dvě zimy bez problému
Je to otevřený balkon nad garáží a v zimě je to zasypané a zafoukané sněhem. Takže bych spíš počítala, že by se to srolovalo a uložilo. Plocha je to asi 30 m2 - a jsou tam vystouplé spoje. Ale kouknu na nabídku - zatím díky.
Laďo, přiznám se, že jsem o umělé trávě vůbec neuvažovala. Snažím se najít řešení pokud možno laciné. Bydlí tam momentálně vnučka na mateřské dovolené, takže peněz nic moc. Ale podle toho odkazu se zdá, že by to bylo dobré řešení. Dalo by se využít i nabídky zbytků. Ale pořád vidím problém uložení v zimě. I když je to odizolované tím dřevěným roštem, sníh už nenamrzá, ale někdy je ho tolik, že se musí v průběhu zimy shazovat.
@cocinkamichalka - díky za radu - o tom jsem uvažovala nejdřív - nějaké bambusové rohože. Je to celkem laciné. Ale nevím, nevím, jaká by byla životnost, kdyby to tam bylo celý rok mimo zimy. Je fakt, že zase by se to na zimu hezky uložilo - pokud by to vydrželo nejen mokro, ale i chůzi. :D
Dobrý den. Možností je celá řada.Záleží na ochotě, kolik do toho chcete, nebo můžete investovat. Jedna možnost je umělá tráva: eurokoberce.cz/... Tam se koukněte a možná Vás to osloví. s pozdravem Laďa
Já mám velmi dobré zkušenosti s touto čisticí rohoží.Měli jsme nalepený silikonem na schodech proti zimě a vydrželo to tři roky.Zlikvidovali jsme to až při revitalizaci baráku.
JABRAKA
doplněno 27.04.11 14:28:Jedná se o čisticí zonu CAPRI
JB
Díky kolego, potom sednu a budu dělat kalkulaci. Ale jinak si dovolím Jaroušku popřát pevné zdraví! Ostatní si seženeme, že?
Kolego jabrako omlouvám se, chtěla jsem pro vás také bodíky, ale admin mne zarazil, že jsem už svou kvótu vyčerpala. Tak příště.
ki, díky za radu, ale ani pro vás už nemám bodiky. Tak alespoň takto děkuji!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.