Nejste přihlášen/a.
nektere obklady jsou kazove ze to je i docela videt ale popravde nejhur jsou na tom i rohy obkladacek ktery jsou jako by ven a nejsou rovne takze to vypada hroze a je s tim ihrozna prace spary nejsou hezky a vzdy se to musi nejak vycentrovat kdyz vam to bude delat obladac tak bude rikat proc jste radeji nekoupili ve vyprodeji protoze s tim neude chtit moc delat ale prvizorni je na jakdlouho? vim ze u nekterych lidi i 20 let a to bych se na to nechtel koukat
Všude mám obklady II. a jediná chyby byla, že manžel mrčel když obkládal jelikož nebyly všechny kachle stejně tlusté, ve finále nic nepoznáte. Dokonce mám v koupelně fialkové a k nim bílý mramor od jiného výrobce, mezi ně 5 s motivem co jim asi v Bau .. zbyly a byly po 15 kč a borduru zase co k nim vůbec nepatří ale stála 10kč kus. Ve finále je to hezké a nikdo to nepozná. V balíku měly některé uštípanou glazuru na okrajích ale ty využijete tam kde musíte řezat.
Dobrý den. Některé obklady, či dlaždice bývají šmejdy v jakékoliv úpravě, A pro Váš záměr bych se raději podíval na nějaké akce, či doprodeje, či výprodeje v Bau.. OBI a Hobby a pod. Aspoň uvidíte, do čeho jdete, A nemusíte jezdit ani do Pelhřimova ( Vesničko má středisková ). A když si to náhodou, ale opravdu náhodou objednáte, tak se naučíte 100 x tolik nadávak, než jste si myslela, že existuje. Nekupujte zajíce v měchu. Kazových tam bývá 15 % a špatných ten zbytek. S pozdravem Laďa
kamarádka si pořídila novou kuchyň a do ní samozřejmě nové obkladačky. Vypadaly moc hezky, obě máme slabost pro jednu značku, tak jsem se pídila, u koho je kupovala. Řekla mi, že je koupili u takového týpka, který prodává pouze obkladačky druhé jakosti. Nicméně já-laik jsem na nich nic nezpozorovala. Asi čtyři měsíce na to se k tomuto chlápkovi přichomítl můj přítel a zjistili, že to jsou dávní spolužáci. Nakonec z něj vypadlo, že se zná s mistrem z fabriky, kde se obkladačky vyrábí a ten mu vyrábí druhou jakost na zakázku Nic na nich není, jen dá prostě štempl, že jde o obklady druhé jakosti a náš milý šikovný na tom vydělává:D I když toto je asi výjimka. Pokud jde opravdu jen o provizorní kuchyňku, vsadila bych klidně na levné obklady některých zahraničních výrobců, naši si je přizovali do koupelny a na wc z důvodu nedostatku peněz (rekonstruovali celý RD) a obkladačky vypadají pěkně, mají je nějakých šest let a tuším že to bylo něco italského teď nevím, snad z OBI...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.