Nejste přihlášen/a.
Zabuduje zručný manžel sám pouzdro do zdi na posuvné dveře?Nevíte, je u pouzdra návod?
Dobrý den. Vy chcete slyšet ANO? Takže ANO, zabuduje. Ale opravdu musí být zručný kutil, ktzerý už má něco za sebou. ( Vy stačit nebudete - sorry ) a musí mít veškeré potřebné vybavení. Jenže já mám takový pocit, že to pouzdro chcete zabudovat do nějaké již stávající stěny, a mám ještě takový zvláštní pocit, že se jedná o betonový panel. Tak jestli nejsem totálně vedle, tak zde bych pouzdro nezabudovával do stěny, ale před stěnu, protože vybourat v panelu větší otvor není za prvé dovoleno a za druhé není to jednoduché. Dá se to udělat tak, že statik musí posoudit celý staticky související prostory ( čili pod a nad Vámi ), potom musíte mít stavební povolení a můžete začít. Já bych to dal před stávající dveře a o tu tlouštku pouzdra zmenšil pokoj. Obklad sádrokartonem celá stěna, nebo to pouze samostatně obložit a přiznat. Jak to prakticky udělat, to je asi v těch odkazech a u toho pouzdra to bude také. S pozdravem Laďa
Zhotovit stavební pouzdro by neusel být problém horší bude sehnat mechaniku na kterých jsou dveře zavěšené. Nechal bych to odborníkům. Nám dělal posuvné dveře "šikovný truhlář" nejdou otevírat ani zavírat nyní jsou opřené v přístěnku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.