Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Má někdo zkušenosti s použitím eko kuliček na praní , jsou opravdu účinné , jak se píše? Není to zase nějaký podvod? Děkuji za odpovědi.
No a jestli by se vám nechtělo jít do historie, tak zkuste vzít prádlo, jemně ho mněte v ruce pod vodou teplou 40 stupňů, aniž byste tedy použila jakýkoliv prací prostředek a dívejte se, jak pouští špína. Nějak tak podobně to totiž pak probíhá v bubnu pračky. Ale takto nějak praly už pradlenky v dobách Karla IV, ne?
JE to kravina vymyšlená margwetingovým svět jak z lidí tahat peníze! Mluvím z vlastní skušenosti jednu prací kouli jsme si koupily a připadlo mě že peru jen ve vodě náke zvláštní učinky něměla a pračku nemužute ani moc naplnit protože koule by se tam pak nemohla pohybovat. Zbytěčně vyhozená 1000covka. Raději si kupte prací prášek.
Já eko-kouli mám a jsem moc spokojená. Na hodně špinavé prádlo jako utěrky ji nepoužívám, ale jinak s ní peru pořád. Jediná nevýhoda je, že prádlo nevoní. A že je drahá není vůbec pravda. Mám kouli z www.4home.cz a cena je srovnatelná s pracím práškem. Narozdíl od něj ale vydrží delší dobu, takže se to rozhodně vrátí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.