Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Eko kuličky na praní

Od: ami* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. Má někdo zkušenosti s použitím eko kuliček na praní , jsou opravdu účinné , jak se píše? Není to zase nějaký podvod? Děkuji za odpovědi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cyril*
hodnocení

0x

Máte na mysli něco echt nového nebo jen to, co se zde již nesčetněkrát probíralo? (někdy neuškodí nejprve nahlédnout do historie poradny)

eulalie*
hodnocení

0x

No a jestli by se vám nechtělo jít do historie, tak zkuste vzít prádlo, jemně ho mněte v ruce pod vodou teplou 40 stupňů, aniž byste tedy použila jakýkoliv prací prostředek a dívejte se, jak pouští špína. Nějak tak podobně to totiž pak probíhá v bubnu pračky. Ale takto nějak praly už pradlenky v dobách Karla IV, ne?

fiik*
hodnocení

0x

JE to kravina vymyšlená margwetingovým svět jak z lidí tahat peníze! Mluvím z vlastní skušenosti jednu prací kouli jsme si koupily a připadlo mě že peru jen ve vodě náke zvláštní učinky něměla a pračku nemužute ani moc naplnit protože koule by se tam pak nemohla pohybovat. Zbytěčně vyhozená 1000covka. Raději si kupte prací prášek.

cyril*

Berte to z té lepší strany. Za mírný poplatek, jste si doplnil mezery v základním vzdělání. *smich*

tesour
hodnocení

0x

Já eko-kouli mám a jsem moc spokojená. Na hodně špinavé prádlo jako utěrky ji nepoužívám, ale jinak s ní peru pořád. Jediná nevýhoda je, že prádlo nevoní. A že je drahá není vůbec pravda. Mám kouli z www.4home.cz a cena je srovnatelná s pracím práškem. Narozdíl od něj ale vydrží delší dobu, takže se to rozhodně vrátí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]