Nejste přihlášen/a.
dd, prosim, muze nekdo poradit zda je mozno postavit v mem soukromem lese takovou tu chatku co prodavaji v baumaxu 5x5? ktera nema zaklady? dekuji za odpoved
Je-li to můj majetek tak ne, a to ani nebylo zjišťováno kdo to tam postavil? Myslivci si mohou stavět posedy, bohužel mají větší práva než vlastník.
Aha, teď nevím, zda to postavil někdo cizí, či vlastník. Nejasný dotaz.
Radu dá nejspíše stav. úřad.
Stavby bez základů do jisté plochy jsou na ohlášení.
Dobrý den, Zadal jsem do vahledávače stavby v lese. Zde je výsledek : zsvernerice.cz/... a zcela vážně. Máte asi pouze dvě možnosti. Jedna je udělat to bez požehnání úřadů, čili ilegálně, nebo se souhlasem úřadů. Nechce se mi to celé studovat, takže si to prostudujte sám : www2.brno.cz/... S pozdravem Laďa
doplněno 26.04.11 12:11:
www2.brno.cz/...
doplněno 26.04.11 12:14: www2.brno.cz/index.php?nav01=2226&nav02=32&idzs=2984&zpzobr=r
doplněno 26.04.11 12:17:
nechce se to otvírat, ale mě to z vyhledávače jde. Tak nevím co se děje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.