Nejste přihlášen/a.
nezná někdo prosím fintu jak uklidit po malování? Zítra jdu na brigádu do pensionu, jsou tam 3 pokoje po malování a já mám strach ze šmudlání až do večera, nezná někdo fintu? Za všechny rady moc děkuji Regina
Dobrý den. Potěš koště! Když se někdo ptá, jak se dá jakákoliv práce urychlit, jak použít nějakou fíntu a jak to co nejsnadněji udělat, je známka toho, že to neumí, nemá praxi a v posdstatě to dělá pro jednorázovou finanční odměnu. Viděl jsem jednu fintu, která byla na všechno. Byl to prsten, který měla Arabela. Jinak se všechno musí odmakat, naučit se a získat praxi. S pozdravem Laďa
Těžko říci, místnost po vymalování může vypadat velmi různě.
Pokud malíři předem vědí, že po nich "někdo" uklidí, nebudou nic řešit, vymalují strop a stěny a - po nás potopa. To myslím trošku doslovně, protože množství vody na úklid pak může být neuvěřitelné. Já sám, kdybych věděl, že v ceně mám pouze malování bez materiálu a hlavně bez úklidu, asi bych vzal malířskou stříkačku, abych byl co nejdříve pryč.
Další možností je "úklid načisto", kdy se pouze domyjí okna a podlahy do finálního stavu na předání zákazníkovi. Na to malíři používají různé finty, jako zakrytí podlah a oken a všeho dalšího igelitem, který se pak jen strhá a vyhodí. To olepování zabere spoustu času, ale daleko více času ušetří při hrubém úklidu.
Pokud nevíte, jak místnost vypadá, težko (kromě výše zmíněného octa) něco přesnějšího poradit...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.