Nejste přihlášen/a.
Zvažuji zakoupení Wapky pro všeobecné použití. Dlaždice z vymývavaného betonu s vystouplými oblázky, případně tašky na střeše od lišejníku, sem tam auto a hlavně na dřinu usazených řas na betonovém dnu bazénu, po zimním období.
Uvítám zkušenosti, popřípadě doporučení. Moje představa, třeba mi ji někdo vyvrátí.
Čerpadlo radši kovové než z umělé hmoty.
Motor radši indukční než komutátorový
Tlak snad nejméně 120 bar pokud možno regulovatelný
Stop stav nutná podmínka
Přimíchávání prostředku a možnost teplé vody je asi samozřejmost
V neposlední řadě by to chtělo veškeré příslušenství pro výše uvedené činnosti
No a cena by asi neměla přesáhnout 5500 Kč, pochopitlně nižší uvítám.
Dodrý den. Tož toto je můj favorit, ale cena je úplně někde jinde. Odkaz : karcherdav.cz/... S pozdravem Laďa
Co tahle. Sice má čerpadlo z plastu, nevím jak velká to je nevýhoda. Pochopitelně pojede sporadicky. Auto nemám ani ten krám nechci.Navíc tady je výrazně (tak o 800 Kč) klevnější než jinde.
Dobrý den. Tož vidíte. Nakonec Vám vyhoví i naprosto jiný přístroj, než jste prezentoval v zadání. Existují daleko lacinější přístroje a jejich společný zádrhel je to čerpadlo. Kdysi jsem měl ten nejzákladnější Karcher krám, protože jsme potřebovali umývat horké kola. Pak jsem tím omývali hromadu kamenů, kterou jsme potřebovali dát do betonu a čepradlo odešlo do věčných lovišť. Oprava by stála skoro jako celý krám koupený v akci. Takže plastové čerpadlo už nikdy více. Jestli pojede u Vás sporadicky nevím, ale já jsem si to myslel také. S pozdravem Laďa
Ale to není pravda že v rozporu se zadáním. Některé parametry jsem psal alternativně a pokud jsou tak špatné zkušenosti s plastem na čerpadlu i u dražších výrobků tak plast vyloučím z požadavku.
Já mám špatnou zkušenost s komutátorem. Když se opotřebovaly uhlíky tak všechny další co jsem sehnal nestály za nic.
doplněno 23.04.11 23:35:A tahle již má jak kovové čerpadlo tak indukční motor.
doplněno 23.04.11 23:52:A k němu tohle
Sice celkem za 6000 Kč to jest o 500 více, ale není to za 15
doplněno 24.04.11 10:47:Tady slušná cena, splňuje možná požadavky včetně příslušenství. Zdá se, že je "ošizena"o naviják
dobry den ale nepisete jestli to ma mit provozni tlak 120 nebo maximalni nepocitejte kdyz bude maximalni tlak 120 ze vam to da v provozu tuto hodnotu, s tim mam osobne zkusenost ze ne a jestli si chcete umejt plot nebo jak piste lisejniky tak musi mit provozni aspon 130 a rotacni nastavec k tomu a jeste budete nadavat ze to jde pomalu kdyz bude maximalka 120 tak vam to da na umyti tak 100 bar
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.