Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lepidlo na tapety

Od: grunt* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

potřeboval bych poradit, kolik disperzního lepidla přidat do tapetovacího lepidla na vinylové tapety. Všude se píše 20-30%, ale nevím, jestli ze sušiny nebo z namíchané směsy. Děkuji za odpověď.

Míra

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Nemusíš přidávat žádnou disperzi.Pokud použiješ některé z těchto lepidel,jsou dostatečně kvalitní a mají dostatečnou lepivost.Jen pokud bys lepil tyto tapety na nesavý materiál(umakart , lamino,Stačí jej před nalepením namazané tapety natřít disperzním lepidlem a neprodleně položit tapetu.

JABRAKA

Lepidlo na tapety

berkly*
hodnocení

0x

Já s tapetou mám jinou zkušenost. Nedávno jsem je lepil na panel a žádné z těch lepidel nepomohlo, okraje tepet se pořád odlepovaly. Všechno se podařilo až potom co mi jeden tapetář poradil, ať do toho lepidla naleju obyčejný herkules. Ten funguje jako dobrá disperze.

grunt*
hodnocení

Mám ten samý problém, že okraje tapet mi nedrží... Mám zřejmě příliš spenetrovanou zeď, proto se bez přídavku lepidla neobejdu. Snažím se i podmazávat zeď přímo disperzí, ale i tak je těžký zvlhčenou tapetu na zdi udržet. Včera jsem na malém kousku strávil plno hodin.

lukass*
Mužů se zeptat,kolik toho herkulesu do lepidla(do jakého množství). A opravdu to funguje.cely den prilepujeme kraje jednoho pruhu a už me to fakt neba. Díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]