Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena zámkové dlažby

Od: jajajaja odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, nevíte někdo kolik zhruba stojí m2 zámkové dlažby i s pokládkou a makadamem? Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

záleží jaká dlažba. Ta nejpoužívanější vyjde i s pokl. a makad. zhruba kolem 380 za metr

doplněno 20.04.11 08:33:

ale levnejsí kost 60mm třeba kolem 300,-

jana12

chroustiku já vás beru za slovo mám připravené podloží tzn.vybranou zem ted je potřeba navézt makadam 10-12 cm a zhutnit a pak vrstvu do které se dlažba pokládá,když to za 10 t zvládnete je to vaše mám toho 30 m a stačí mi ta kost v 6

bud neumím počítat a nebo jsem uplně ...protože jen tu kost mi nabízeli za 202 Kč metr a stěrk a práce to mi hlava nebere ale budu ráda když se pletu

ale práci do toho nepočitám,na tu jste se neptala .Mě to dělali s prací za 500,- za metr.

doplněno 20.04.11 23:07:

sorry uz to vidím ( s pokládkou) .Já to špatně přečetl , četl jsem podkládkou a myslel jsem tu drt co dávaj hned pod dlažbu.

doplněno 20.04.11 23:17:

...ale i tak , kdyby Vám stačila klasická šedá "cihla" 60mm tak ji u nás v CS Betonu maj kolem 150,- za metr.Ten makadam+doprava .Nejaký obrubníky nebudou? Kdyt si nechte udelat cenový nabídky a vyberte ideální poměr cena-kvalita.

alf*
já tedy v dotazu vidím
dlažby i s pokládkou
za komplet to bude 700-1200 za metr, podle lokality, firmy, ... nejlepší poptat pár firem. Záleží na mnoha detailech, 500 za metr, 200 za obrubník a když to bude vymezení kolejí, záhonků, kanálu ... tak to naskáče. Chodníček a dva extra pruhy pro auto a všude obrubník budou na metr dražší, než 4m šířky v jednom kuse.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]