Nejste přihlášen/a.
Zdravím!
Můžete doporučit výrobce/dodavatele dřevěných oken, se kterým máte dobré zkušenosti? A pokud by byl schopen dodat i dveře, tak tím lépe. Někoho, kdo dodává i do Prahy.
Díky
Napsal jsem poptávku, uvidím, co z toho bude, spousta firem se ani nenamáhá odpovědět.
Co kvalita, s tou jste spokojen? Všechno doléhá jak má?
Veľmi som bol prekvapený prevedením a kvalitou. Dal som spraviť trojsklo a je to zatiaľ parada. Všetci mi radili Velux a keď som ich doniesol tak tomu, že sú z Čiech zo súkromného stolárstva nikto neveril.
Mohu potvrdit. Mám taky 2 kusy z Potštejna. Jenže nikdy nedošlo k realizaci a tak leží doma nepoužité. No a na dnešní dobu by to asi chtělo taky vyměnit použité dvojsklo za lepší, případně trojsklo, to by asi nedopadlo, tak možná dvojsklo s fólijí uprostřed.
Skutečně vypadají dobře a cena s Veluxem byla neporovnatelná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.