Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevyhovující matrace?

Od: hanulka* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

koupila jsem si novou postel s volně loženou matraci ze studené pěny -jedna strana tvrdší druhá měkčí. Spím na měkčí( mám 50Kg)

jsem celá rozlámaná - zadek se mi propadně, převaluji se a nespím, jsem celá zpocená, což příčinou je asi potah na matraci - není bavlněný(ale z umělých materiálů. Prostěradlo mám bavlněné, ale asi je to málo. Nevím co teď dělat, jestli si zvyknu nebo je jsem vybrala špatně.

Co mi poradíte? . Nechtěla jsem tvrdou ta mne zase tlačí.Pro mne je to dost dilema...chtěla jsem se "konečně" dobře vyspat.

Matraci nelze vrátit, zpět do obchodu.

děkuji za Vaše odpovědi.

Hanka

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

0x

Kup si deku z ovčí vlny,spí se na ní pěkně a odizoluje perfektně tu matraci.

topka*
hodnocení

0x

Hanulko, také jsem déle hledala správnou matraci. Pokud je Ti nepříjemné, že se Ti propadá zadek, asi je pro Tebe moc měkká. Takže vidím tyto možnosti /ber je jako inspiraci/:

1. obrať ji.

2. pořiď si rošt s nastavitelnou trdostí zón /zvláště změkčením v oblasti ramen/

3. neboj se ji vrátit. Já jsem vracela a měnila matraci 5x. Jen musíš jednat hezky a rovnou s majitelem firmy.

4. prodej ji přes internet a kup si jinou. Já mám raději ty co mají rošt v sobě již zabudovaný. Někomu vyhovuje latexová, ale já osobně jsem vyzkoušela sedmizónovou latexovou matraci: ležení jak v ráji, ale po čtyřech hodinách jsem se probudila se zablokovanou hrudní páteří právě kvůli měkkosti v oblasi beder. Jsem také lehká váha. V Ikea můžeš matraci vrátit snad do měsíce. Chce to vyzkoušet.

jariel231
hodnocení

0x

Zdravím.

Někdo nesnáší umělé materiály.I já mám ten problém a tak preferuji bavlnu. Koupit matraci je celkem problém. Je málo obchodů kde si ji můžete vyzkoušet. Ale i to vyzkoušení nestačí. Je to asi ostuda ale já mám matraci 25 roků.Byla to matrace v té době na úrovni kterou už asi nikdo nedělá.Je to kovový rám a v něm pružiny kokosové vlákno a molitan navrchu je saténový potah. Jelikož na matraci ještě spím, tak jsem ji nerozebíral,takže tam může být ještě i další vrstva.Pro mne ideál. V matracích bývá i několik litrů vody což může způsobit pocit vlhka.Doporučoval bych Vám pružinovou nebo taštičkovou matraci.Nejlépe je věnovat několik hodin na webu a něco si o tom přečíst a nenechat si radit u prodejců.

Jirka

ivet*

Co třeba ji udat na aukru? Tam se prodá všechno.. Pokud ti nevyhovuje, těžko pomůže si ji obrátit. S matracema je to složité, já si sama pamatuju jak jsme dlouho shnáněli a stejně jsme si koupili špatnou:D Naštěstí jsme ji mohli ale vrátit. Přijde mi divné že ji vrátit nemůžeš. Na to bývají dlouholeté záruky ne? Nám vyšli opravdu vstříc. A nakonec jsme skončili u dormea a už jsme spokojeni. Nevím, jestli ti to pomůže ale je to tahle dormeo.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]