Nejste přihlášen/a.
Zdravi potrebuji poradit kolik muze stat srovnani pozemku zhruba do roviny ( plocha je zhruba 200m2 ) pozemek je hrbolaty mozna i mirne svazity. dekuji za radu!
no..a předpokládáte, že nebude dovážen žádný materiál na vyrovnání. Tak tedy uvažujte 2dny práce bagristy tj. 16 hodin, násobme 16x 400 = 6500. Viděl bych to v řádu do 10ti tisíc, možná by to šlo i za těch cca 6000. Přesně Vám to asi nikdo neřekne, tak alespoň se snažím uvést rozpětí ceny. Za jeden den se to podlemě nedá stihnout, záleží i na svažitosti a celkových poměrech na parcele. OdpověĎ je stejná jako dotaz - nijak zvlášť přesná.
Dobrý den. Velmi obecně zadaná otázka. Takže když nevíme, jestli se bude zemina odvážet, kolik zeminy se bude přesunovat, jaká je ta zemina, tak odpověď bude velmi nepřesná. My jsme srovnávali pozemek asi 300 m2, převýšení od 90 cm do nuly. přemístilo se cca 60 - 80 m3 zeminy. Upozorňuji, že to šlo jak po másle a všechno v podstatě odhrnul pouze radlicí ( JBC ). Dělal to od oběda do tmy. Byla to fušeřina bez papírů před 8 roky cena 4.000 Kč. Dneska to bude jiné a u Vás to bude určitě také jiné - soused dělal něco podobného a protože to měl složitějsší a musel kopat i tím kopátkem na druhé straně JBC , tak to dělali 2 odpoledne. Ale protože byli kamoši, tak si vzal také 4.000 Kč. Jinak byste stejně měl skrýt ornici a nechat si ji na úpravu terénu kolem domu. S pozdravem Laďa.
Tak záleží jak moc hrbolatý, že. Cca 250m - rozhrnutí zeminy do díry po stodole, srovnání vyvýšeniny, která byla za ní, srovnání dvora do roviny - chytrá mašinka s nastavením "drž rovinu" - Včetně cesty ze sousední obce 4 hodiny a 2000,- stačilo vzít hrabičky a zasít trávu. (A přiznávám, když mě zavolal, že má hotovo, tak jsem řekl, ne svážek, ale rovina - po vysvětlení, že mi zbude Tatra zeminy jsme se domluvili na kompromisu, takže to projížděl ještě jednou.)
Přesun zeminy vedle hnojiště do hnojiště a srovnání nakladačem odsud z obce - 550,- za hodinu, výsledek byl na celodenní práci manuálního dříče. Dorovnával výše zmíněný profík.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.