Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lepidlo na stropnice

Od: redroker® odpovědí: 2 změna:

Můžete mě prosím doporučit nějaké lepidlo na polyester. stropnice?*dril*

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jestli myslíte polystyrenové stropní desky , tak ty já lepím na obyčejný akrylový tmel. Je to levné a naprosto funkční.

jabraka*
hodnocení

0x

Já zásadně lepím tyto podhledy silikonem.Lepím na bobky,asi jako pecka švestky,a 25 ks na čtverec.Ovšem nejdříve nalepím okolo stěn okrasné lišty.Pak začnu od prostředka a k lištám přesně rozměřené přiřezy.Lišty lepím také silikonem,na jedno místo dva body a jednotlivá místa asi 7 cm od sebe.Konce lišt a rohy spojuji Akryltmelem.(silikon po čase žloutne.)Nakonec mezeru u zdi zase utěsním akrylem.Ten se na lepení čtverců příliš nehodí,obsahuje vodu a po hodině, dvou odmáčí vrstvu malby a pnutí ho utrhne.Den před lepením je nutné celý strop napenetrovat,pokud nechceš všechno škrabat dolů.Nejideálnější i nejhezčí a nejpraktičtější je lepit čtverce na koso.Ty lišty před lepením stropu natírám bílou barvou.

Přeji hodně štěstí při lepení,jen je potřeba velmi ostrý nůž a podložku na řezání,rovnou a dostatečně dlouhou kovovou lištu na řezání.

JABRAA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]