Nejste přihlášen/a.
Nejlepší způsob,jak vylepšit strop v paneláku,jsou PS obklady.Nic skrz to neprosakuje a je to i dekorace,jakou žádným způsobem nevytvoříš.Když jsi proti,pak pro malování na nikotinem impregnované stropy,platí to i pro skvrny od rezu z prosáknutých panelů,jsou přípravky dostupné ve specializovaných prodejnách barev.Jsou různí výrobci,takže nebudu jmenovat konkrétní přípravek.V podstatě je to penetrační roztok,který vytvoří nepropustný film.
JABRAKA
Vím, že lidi často lepí na stropy polystyren, ale není mi sympatický stejně jako tapety, líbí se mi prostě čistě vymalovaná místnost. Zatím to zkouším rozmývat, ale moc to nejde a místy se dostávám na ten panel. Panelák mě šokoval, nenapadlo by mě, že malovali čímsi rovnou na holý stropní panel. Měl jsem v plánu to trochu postříkat socratem, různé speciality na ty fleky pravděpodobně budou dost drahé ne?
Skutečně největší nebezpečí pro malířské úpravy je nasáknutý dehet od kuřáků,tedy ne nikotin.Sešrabali jsme staré malby až na podkladový štuk.Ale nejde to samozřejmě úplně,vždy tam něco zůstane.Po 14 dnech vystoupí na bílé malbě žluté skvrny.Tyto skvrny jsou schopny se objevovat po každém malování.Totéž dělá i rez po vyplavení vodou od sousedů nahoře.Co se týče úprvy zdí,zkus finální stšrku.Psal jsem o ní v jiném příspěvku..
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.