Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli jsme někdo pořizovali zahradní domek. Minulý rok nám naši zahradu vyplavila velká voda a náš původní zahradní domek jen museli strhnout. Nicméně v místě kde máme zahradu se provedli jistá opatření aby se tento incident již neopakoval a proto bychom rádi pořídili nový. Bohužel stavět nějakou kůlničku není moc čas tak jsme se rozhodli nějaký koupit. Myslíte že byste mohli poradit, který z těchto domků je takový ideál, cenově bychom se chtěli pohybovat kolem cca 15 000. Rádi bychom si vybrali nějaký zahradní domek. Díky za info. Třeba to pomůže ještě někomu jinému.
Je těžké radit v takovémto případě. Musíte vědět, jak velký domek chcete, aby se do něj vešli třeba kola, gril a tak. Mě se třeba líbí ten třetí napravo uplně nahoře. Ale zálěží jen na vás, jaký domek se vám líbí a jak velký by měl být, abyste v něm uskladnili vaše věci.
Omlouvám se, ale mě by zajímalo, jaká "jistá opatření" proti opakování povodně jste provedli? Jsem totiž v podobné situaci a vše, co bylo na zahradě (nový pavilon za 8.000 Kč, dřevo - fošny, živé ploty) voda vzala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.