Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký vybrat zahradní domek

Od: novottom* odpovědí: 2 změna:
Ahoj,
chtěl bych se zeptat jestli jsme někdo pořizovali zahradní domek. Minulý rok nám naši zahradu vyplavila velká voda a náš původní zahradní domek jen museli strhnout. Nicméně v místě kde máme zahradu se provedli jistá opatření aby se tento incident již neopakoval a proto bychom rádi pořídili nový. Bohužel stavět nějakou kůlničku není moc čas tak jsme se rozhodli nějaký koupit. Myslíte že byste mohli poradit, který z těchto domků je takový ideál, cenově bychom se chtěli pohybovat kolem cca 15 000. Rádi bychom si vybrali nějaký zahradní domek. Díky za info. Třeba to pomůže ještě někomu jinému.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

asminkam*
hodnocení

0x

Je těžké radit v takovémto případě. Musíte vědět, jak velký domek chcete, aby se do něj vešli třeba kola, gril a tak. Mě se třeba líbí ten třetí napravo uplně nahoře. Ale zálěží jen na vás, jaký domek se vám líbí a jak velký by měl být, abyste v něm uskladnili vaše věci.

hodnocení

0x

Omlouvám se, ale mě by zajímalo, jaká "jistá opatření" proti opakování povodně jste provedli? Jsem totiž v podobné situaci a vše, co bylo na zahradě (nový pavilon za 8.000 Kč, dřevo - fošny, živé ploty) voda vzala.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]