Nejste přihlášen/a.
Dobrý de,mám takový problém..Máme velké prujezdové vrata(vrata velký jako prujezd) a chteli bysme je ovládat na dalku neboli aby se sami otevřeli..ale nevím jaký použít pohon..a hlavně aby to vydrželo např nápor větru..Děkuji za odpovědi
Kdfyž mi řeknete jak jsou velká a z jakého materiálu,najdu vám vhodný pohon.Zabývám se tím osobně. Můžete mít motory za 8,000,- z Číny a nebo značkové za 14-25,000,-kč.Na výběr je jich dost.
Mohla by být i fotka?
Vrata jsou železo dřevěné,neboli železná kontrukce a nani namontové palubky.vrata jsou 4 metry vysoky 4 metry široky..fotku udělat mužu ale nebude hned..nejduležitější je že vrata jsou stejně velká jako prujezd,není žádny místo vedle vrat..takže by se při plném otevření vrat musely motory popřípadně ramena zasekat do zdi..
boda, vrata na dálkové ovládání není problém. Domnívám se, že to pro provedení samo domo, ale pro firmu! Ne že by to kutil nezvládl, ale asi to máte pro služební použití a budete potřebovat dokumenty...
Pohony, kontrukce a další komponenty jsou i pro vrata nad 600kg..
nebo i samo domo... cukrar.rajce.idnes.cz/...
doplněno 17.04.11 21:18:je mnoho firem které se zaobírají vraty a brány. Plný internet, i ve Vašem okolí.
Každopádně vždy se najde řešení...
doplněno 18.04.11 12:48: Petře, souhlas, jsou neusále modernější věci, proto jsem napsal:já zase žádný kutil nejsem pár garážových vrat jsem už namontoval..ale ne žádný velký vrata..děkuji za poslaní stránky ale nenašel jsem tam nic co by se mi hodila k mojim vratům..jak říkám vrata jsou stejně veliká jako průjezd..a to je nejhorší..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.