Nejste přihlášen/a.
Zařizuji novou kuchyň, při hledání spotřebičů jsem narazila na tzv.kompaktní troubu (kombinace trouby a mikrovlnky). Tímto přístrojem bych ušetřila peníze i místo. Máte ho někdo? Fungují oba zabudované spotřebiče samostatně spolehlivě? Jaké se do toho používá nádobí?
Dobrý den. Nemám tušení, kolik že ušetříte peněz. Co určitě ušetříte je místo. A určitě to funguje a vyrábí to i renomovaní výrobce, např. Elektrolux. ale zde bych asi o úspoře penez nehovořil. Při umístění té trouby byste měla počítat s tím, že by měla být nad spodními skříňkami, protože v mikrovlném režimu bedete hodně ohřívat polévku a ta se z klasicky umístěné trouby špatně vytahuje. S pozdravem Laďa
Cokoli co je multifnkční je na hov**... brzy se to kazí a kvůli jedné komponentý zrušíte celou budku která by teoreticky dál využívat... nakonec kvůli přenosu pachů lidi uvalí nemálo za sice kvalitní ale drahé čističe a díky levnějším kupům někteří i zcela část těchto multitrub zničili..klasika je praktičtější ale pokud to někdo chce..at pořídí, místo to určit ušetří, peníze ne.
Mám Whirlpool JT 359 (nyní 369 a 379), díky bastlení jsem používal i Moulinexku, starší Whirlpool. Upečete kuře, buchty, sladké na plechu. Přijde mi slabý příkon na rozpálení trouby na chleba, ale ten teď stejně dělám v pekárně. Kombinovaná funkce, třeba programy na pečení kuřete jsou opravdu rychlé a spolehlivé.
Ty Whirlpoolky umí i vařit v páře, držet var, když chcete něco pomalu táhnout. Ale není to nic levného, pokud to kupujete nové.
Obdobné typy upravené na vestavbu stojí téměř dvojnásobek.
Já mám jen tuto troubu od Whirlpool. Mikrovlny, běžný ohřev, gril, plus různé kombinace a rozmrazování a pak spoustu super programů. Funguje naprosto bez problémů skoro 6 let. Cena byla vyšší (přes 20.000,-) a tu samou, ale novější model si vloni pořizovali známí a taky jsou skokojeni.
Co se týče nádobí, tak jen musíte dávat pozor na zvolený program. Pokud omylem stisknete mikrovlny a máte tam kovový pekáč, tak vám to bude pěkně jiskřit ale i přesto, že jsem to takhle několikrát popletla, tak se nikdy nic nestalo
Je pravda, že když peču kuře a zapnu běžné pečení i mikrovlny, tak je turborychle hotové - takže můžete i ušetřit dost času.
doplněno 19.04.11 13:59:PS: Mám ji vestavnou, nahoře i dole mám cca 10 cm volného místa a průduchy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.