Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kompaktní trouba

Od: tiera odpovědí: 6 změna:

Zařizuji novou kuchyň, při hledání spotřebičů jsem narazila na tzv.kompaktní troubu (kombinace trouby a mikrovlnky). Tímto přístrojem bych ušetřila peníze i místo. Máte ho někdo? Fungují oba zabudované spotřebiče samostatně spolehlivě? Jaké se do toho používá nádobí?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladajaskva*
hodnocení

1x

Dobrý den. Nemám tušení, kolik že ušetříte peněz. Co určitě ušetříte je místo. A určitě to funguje a vyrábí to i renomovaní výrobce, např. Elektrolux. ale zde bych asi o úspoře penez nehovořil. Při umístění té trouby byste měla počítat s tím, že by měla být nad spodními skříňkami, protože v mikrovlném režimu bedete hodně ohřívat polévku a ta se z klasicky umístěné trouby špatně vytahuje. S pozdravem Laďa

hodnocení

1x

Cokoli co je multifnkční je na hov**... brzy se to kazí a kvůli jedné komponentý zrušíte celou budku která by teoreticky dál využívat... nakonec kvůli přenosu pachů lidi uvalí nemálo za sice kvalitní ale drahé čističe a díky levnějším kupům někteří i zcela část těchto multitrub zničili..klasika je praktičtější ale pokud to někdo chce..at pořídí, místo to určit ušetří, peníze ne.

raadek*
Jako volně stojící mikrovlnku s grilem a horkým vzduchem vám určitě doporučím. Ideální na vaření a pečení je varné sklo nebo keramika. Jinak musíte dávat pozor jakou funkci používáte. Kuře v trojkombinaci je opravdu za chvilku. Jako vestavnou troubu bych vám ji asi nedoporučil. Když pustíte všechny tři funkce najednou, tak v ní relátka cvakají jako o život. Sám čekám, kdy se něco pokazí. R.
doplněno 17.04.11 21:36: Už mě hrabe! Je tam 200x jako. :)

kejki
hodnocení

0x

Mám Whirlpool JT 359 (nyní 369 a 379), díky bastlení jsem používal i Moulinexku, starší Whirlpool. Upečete kuře, buchty, sladké na plechu. Přijde mi slabý příkon na rozpálení trouby na chleba, ale ten teď stejně dělám v pekárně. Kombinovaná funkce, třeba programy na pečení kuřete jsou opravdu rychlé a spolehlivé.

Ty Whirlpoolky umí i vařit v páře, držet var, když chcete něco pomalu táhnout. Ale není to nic levného, pokud to kupujete nové.

Obdobné typy upravené na vestavbu stojí téměř dvojnásobek.

vanilka81*
hodnocení

0x

Já mám jen tuto troubu od Whirlpool. Mikrovlny, běžný ohřev, gril, plus různé kombinace a rozmrazování a pak spoustu super programů. Funguje naprosto bez problémů skoro 6 let. Cena byla vyšší (přes 20.000,-) a tu samou, ale novější model si vloni pořizovali známí a taky jsou skokojeni.

Co se týče nádobí, tak jen musíte dávat pozor na zvolený program. Pokud omylem stisknete mikrovlny a máte tam kovový pekáč, tak vám to bude pěkně jiskřit :) ale i přesto, že jsem to takhle několikrát popletla, tak se nikdy nic nestalo :)

Je pravda, že když peču kuře a zapnu běžné pečení i mikrovlny, tak je turborychle hotové - takže můžete i ušetřit dost času.

doplněno 19.04.11 13:59:

PS: Mám ji vestavnou, nahoře i dole mám cca 10 cm volného místa a průduchy.

kejki

Právě nevestavná JT 369 stojí 7000,- nová, dá se postavit do 60cm široké skříňky, jen nad ní musí být ta mezera.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]