Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spotřebiče do kuchyně - na co dát pozor

Od: indi odpovědí: 8 změna:
ahoj, budeme zařizovat novou kuchyň a proto vás prosím o rady a zkušenosti, na co dát pozor apod.
Spotřebiče vestavné:
myčka 45cm - předběžně jsme vybrali Bosch SGI 53E55EU,
varná deska - plynová - předběžně Bosch PCD 655DEU,
trouba elektrická (nejlépe s cirkulačním grilem) - předběžně Bosch HBN331E1
a odsavač par ostrůvkový - předběžně Setta KLF 110M
Máte dobré nebo špatné zkušenosti a s jakými značkami. Cena by měla být tak nějak přiměřená, lepší nižší než vyšší, ale víc záleží na kvalitě. A je něco co vás na vaší kuchyni "štve" nebo naopak "těší". Prosím o každý názor. moc děkuju Lucka

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na sklokeramické desce paradoxně nejvíce oceňuju minutku, což asi na plynové desce nebude. Jinak na odsavači mě štvě jeho řev, odsává výborně, ale je hrozně slyšet. Takže příště bych si na to dal větší pozor. O troubě uvažujeme o Bosh, protože jako jedna z mála má vozík :)

Jediné, co by mě ve vašem výběru mrzelo je myčka 45cm. taky nám vycházelo, že větší nebudeme moci mít, ale raději jsme obětovali jednu skříňku. nenechte se ukonejšit počtem sad a dobře si ji v obdhodě prohlédnete. Dáte tam jednu větší mísu a šuplík je obsazen... šetřit místem na myčku mi přijde ošidné.

indi
hodnocení

Děkuji, určitě ještě zvážíme tu myčku. Zatím to vypadá na změnu a obětování jedné skříňky, překvapilo mě i to, že je 60 cm myčka levnější až o 4 tis Kč oproti 45cm. Desku jsme změnili na černou, stále plynovou Bosch. Jinak zůstáváme u výše vypsaného.
na te myčce určitě vyděláte, protože mycí tablety jsou pořád stejně veliké a drahé u obou, ale v 60cm toho umyjete více :-D
mulisi*

Z vlastní zkušenosti radím - černou vařidlovou desku již nikdy více, pokud je plynová. Velice špatně se to urdžuje a pokud nejste génius ve vaření a občas Vám něco ukápne, tak věřte, že dát potom vše do pořádku je dřina a jde to pouze čistou švédskou utěrkou. Stačí, aby byla hadra jen trošku mastnější a nedoleštíte se a budou se Vám tam dělat šmouhy..Pokud černou, tak jedině indukci nebo sklokeramiku, ale rozhodně ne plyn. Ve Vašem případě bych volila raději nerez...

monasekja
hodnocení

0x
Ahojky, právě jsem si zařídila kompletně novou kuchyň / již druhou ) a jako spotřebiče jsem si vybrala kromě myčky tu jsem měla původní AEG spotřebiče značky amica a jsem spokojená jak s cenou tak kavlitou a mají 4 roky záruku

nalimklv*
hodnocení

0x

Souhlasím s tím, že na myčce by se nemělo šetřit, určitě je lepší 60 cm! Pokud jde o elektrospotřebiče, měl jsem velké problémy s Baumaticem, 4x za sebou jsem od nich reklamoval roubu a 2x digestoř, po té jsem chtěl za obojí vrátit peníze a pořídil jsem si troubu a digestoř značky Mora, se kterou jsme naprosto spokojeni.

my*
hodnocení

0x

já mám AEG a naprostá spokojenost

Z vlastní zkušenosti. Myčka Zanusi 60 cm, stará asi 8 let, jediná závada prasklé péro ve dveřích. Oprava zadarmo sám. Další závady se stali, že se nepustila voda a nemylo to. Slouží dosud. Druhá myčka (ano máme dvě) Indesit, 60 cm stará asi 2 roky. Bez závad a spokojenost. (samozřejmě někdy špatně umeje, ale to je obsluhou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]