Nejste přihlášen/a.
Na sklokeramické desce paradoxně nejvíce oceňuju minutku, což asi na plynové desce nebude. Jinak na odsavači mě štvě jeho řev, odsává výborně, ale je hrozně slyšet. Takže příště bych si na to dal větší pozor. O troubě uvažujeme o Bosh, protože jako jedna z mála má vozík
Jediné, co by mě ve vašem výběru mrzelo je myčka 45cm. taky nám vycházelo, že větší nebudeme moci mít, ale raději jsme obětovali jednu skříňku. nenechte se ukonejšit počtem sad a dobře si ji v obdhodě prohlédnete. Dáte tam jednu větší mísu a šuplík je obsazen... šetřit místem na myčku mi přijde ošidné.
Z vlastní zkušenosti radím - černou vařidlovou desku již nikdy více, pokud je plynová. Velice špatně se to urdžuje a pokud nejste génius ve vaření a občas Vám něco ukápne, tak věřte, že dát potom vše do pořádku je dřina a jde to pouze čistou švédskou utěrkou. Stačí, aby byla hadra jen trošku mastnější a nedoleštíte se a budou se Vám tam dělat šmouhy..Pokud černou, tak jedině indukci nebo sklokeramiku, ale rozhodně ne plyn. Ve Vašem případě bych volila raději nerez...
Souhlasím s tím, že na myčce by se nemělo šetřit, určitě je lepší 60 cm! Pokud jde o elektrospotřebiče, měl jsem velké problémy s Baumaticem, 4x za sebou jsem od nich reklamoval roubu a 2x digestoř, po té jsem chtěl za obojí vrátit peníze a pořídil jsem si troubu a digestoř značky Mora, se kterou jsme naprosto spokojeni.
Z vlastní zkušenosti. Myčka Zanusi 60 cm, stará asi 8 let, jediná závada prasklé péro ve dveřích. Oprava zadarmo sám. Další závady se stali, že se nepustila voda a nemylo to. Slouží dosud. Druhá myčka (ano máme dvě) Indesit, 60 cm stará asi 2 roky. Bez závad a spokojenost. (samozřejmě někdy špatně umeje, ale to je obsluhou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.