Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Keramický PEN můstek

Od: kemo® odpovědí: 8 změna:

Mám takový menší problém. Nemohu zapjit šestku drát do keramického PEN můstu,který se umistuje do elektroměrových rozvaděčů. Je tam sice zarážka,ale pár mimimetrů od hrany štoubu.

Když to dotáhnu tak vždycky vyjede,takže ten šroub drží drát jen z poloviny. Máte na to nějaký grif?

Když jsem udělal očko tak mi to taky vyjíždělo.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

standam*
hodnocení

1x

udelej ocko ve smeru dotazeni tj. do prava :) ocko musi tesne kopirovat sroub pak by se mel dostat kam a drzet max. trochu uhne zarazka

nebo pouzij tuto svorkovnici + DIN listu, ktera lze plombovat

www.elima.cz/obch/...

doplněno 13.04.11 20:59:

oprava neuhne zarazka, ale vmackne se do CU:)

hodnocení

to standam: Cu se nevmáčne do zarážky jelikož jak sem psal je tak 2-3mm od hlavy šroubu při pohledu zhora

brok*
hodnocení

1x

Hranatou podložku najdete na vyřazeném třífázovém jističi. Pokud je řádně dotažena a nepřekáží zavření porcelánové skřínky by nemněl mít žádný revizák námitky.

ladajaskva*

Dobrý den. To je ono. Je vidět, že více hlav více ví. Dávám bodík. S pozdravem Laďa

ladajaskva*
hodnocení

0x

Dobrý den. Je to celkem divné, ale když to nejde, tak na konec drátu můžete nalisovat ploché očko. Můžete zkusit použít hranatou podložku, jako je na jističi a určitě by se našlo více fint. Ta podložka bude asi nejjednodušší, protože je vylisovaná tak, aby se ty dráty nevyšprtly. S pozdravem Laďa

hodnocení

O podložce jsem taky přemýšlel. Nebude s tím problém při revizi?

Co myslíte pod pojmem "hranatá podložka"?

standam*

s podlozkou muze byt problem, zalezi na pristupu revizaka, pokud neni soucasti mustku nema tam co delat...bohuzel

ladajaskva*

Dobrý den. Tu hranatou podložku nemohu najít, tak aspoň něco jiného. Odkaz : treco.cz/... treco.cz/... S pozdravem Laďa

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]