Marie, také souhlasím, že se vyplatí si připlatit. Je to dlouhodobá investice a určitě se vyplatí. My nemáme sice vestavěnou troubu, ale klasický elektrický"sporák"s troubou od Electrolux a opravdu si nemůžu na nic stěžovat, šlape jako hodinky!
Ted jsme si zařizovali novou kuchyn a kupovali jsme vestavnou sklokeramickou desku a vestavnou troubu od firmy Bosch a musím říci, že jsem spokojená, přetím jsme měli normální sporák, sice taky Boschák, ale během 3 let se nám vedle toho úplně zničila linka, tak jsem chtěla jenom vestavný, je sice dražší, ale vyplatí se. Podívej se na www.bilezbozi.cz.
Ja jsem si poridila vestavnou troubu od Mory a musim rict, ze jsem s ni hodne spokojena. A na rozdil od AEG, Bosh (ktere mam mimochodem taky oblibene) je o dost levnejsi.
A abych nezapomnela - vyplati se poridit elektrospotrebic pres internet. Ja uz jsem nekolikrat vyuzila sluzeb www.abcelektro.cz a byla jsem s nimi maximalne spokojena. Dovezli mi zbozi po dohode i brzy rano, jednou dokonce jeste ten den, kdy jsem si objednala. A vse v poradku. A ceny jsou o dost levnejsi nez v jakemkoliv kamennem obchode.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.