Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Potřebuji pomoc s výběrem, zvažuji Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD,Mitsubishi Pajero 3.2 DI-D nebo Toyota Land Cruiser 3.0 D-4D co myslíte že bude nejspolehlivější? (limit 450 000 KČ )
Máme již od roku 2005 Toyotu 3.0 . Není to komfort jeko Jeep, ale mimo výměny olejů žádné opravy. Toyoty byly vždy nejspolehlivější.
No ono dost záleží na tom, co s ním budete dělat. Jestli plánujete jízdu v terénu a s tím spojené úpravy, nebo jestli ho budete mít hlavně k tahání vleku, či jestli jediným důvodem je jeho použití jako masturbátoru vlastního ega a jediný terén který bude zdolávat je agresivní najetí na obrubník na parkovišti u nákupního centra... :D
off road tak jeep + investice cca 200 000,- landak je o cca 50 vice a pajero tak na mokrou louku. Tyhle auta jsou tak na silnice a pri offroadu budete ostatnim tak pro srandu a jen testovat jejich navijaky az vas budou tahat ven.
Jakekoli auto co ma el, ovladanou 4x4 nebo jakehokoli asistenta stoji za 2 veci
doplněno 29.04.12 19:43:ty investice myslim dodatecne upravy aby jste z SUV (prodlouzeni pindoura) udelal offroad
zalezi co chcete jestli do terenu tak si kupte jakehokoli OFFROADA za par korun (cca 100 000) a pokud chcete jen auto na silnici a zimu tak se obloukem vyhnete autum ve stylu X5 Q7 a podobne protoze v zime na snehu jim to nanda i felda na zimakach od ceske posty.
A druha rada z jakoukoli naftou budete jezdit pres 10 litru a s benzinem za 12 litru a LPG stoji kdyz to prezenu 40 000,- a velky benzin vydrzi nesmysly. A dily na japoncke suv jsou silene drahe (starter 40 000,- a podobne)
Ja jsem fanda exploreru a z ameriky je privezete za hubicku a dily stoji sradnovni penize (automat 5000,- tlumice 3000,- a podobne
Mam do terenu U2 z 96 a abych projel vse mam v nem narvano okolo 300 000,-
doplněno 29.04.12 20:41:jinak nez rangera tak radsi F-150 z 5,4 tritonem je to flexfuel (jede i na e85) a kamos za nim taha 3 tunovy bagr a vysledna cena na 1km je mensi nez z novym tranzitem a servis jednou za 150 000km (nepocitam olej a brzdy)
Taky jsem to viděl a udělalo to ma mě dobrý dojem. To je auto, které se Fordu povedlo. Také se mi líbí ta redukční převodovka s 3 polohami (4L, 2L. 2H). To je logické. Na silnici většinou není potřeba 4x4 tedy režim 4H. Navíc je to 6ti kvalt tedy 12 rychlostí dopředu a 2 dozadu. Naproti tomu LR Discovery má jen 2 režimy redukční převodovky a to L a H. A také hlavní převodovku jen 5ti kvalt. Tedy jen 10 a 2 převody. Ale zase LR je spíše auto, a tohle jako pickup. Ford je tedy více dělaný na přepravu nákladu, LR pro přepravu lidí. Co se týká povolených hmotností přívěsu, jsou si ty auta celkem rovné. Já však časem velice vážně uvažiju o koupi ojetého LR Discovery tak do 150 000 Kč.
tak ne naftu to je tragedie a ne vzduchovy podvozek , na range roveru na predek ta sranda stala 80 000,-
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.