Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odhlášení odcizeného auta

Od: duke* odpovědí: 3 změna:

V roce 1998 mi bylo ukradeno auto. Bylo pojištěné u České Pojišťovny. Po odložení případu policií jsem odevzdal pojišťovně malý i velký TP a pojišťovna vyplatila plnění. Jak mám teď odhlásit auto když k němu nemám doklady a pojišťovna je má prý už jen v elektronické podobě?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Opravdu jste policii odevzdal doklady, To snad ne? Proč? Ty doklady jsou Vaše. Máte protokol od policie, Nechte si udělat kopii TP a pak auto odhlásíte. Problém?

duke*
hodnocení

Doklady jsem odevzdal pojišťovně ne policii. Odevzdal jsem i papíry od policie o odložení případu. Tenkrát mi šlo hlavně o to abych dostal co nejdříve peníze, ostatní "detaily" jsem neřešil. V současnosti mám jen xerokopii velkého TP a číslo pojistky.

Doklady od vašeho auta jste dal pojištovně?

tak tohle jsem ještě neslyšel. proč by si je pojištovna brala?

Tak tam dojděte ať vám je vrátí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]