Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mohu řídit skutr s řidičákem skupiny B?

Od: netsterr* odpovědí: 4 změna:

Ahoj, urgentní dotaz.. mám řidičák na auto, můžu sním řídit nějaký nejjednoduší skutr? Potřebuju se dopravit do práce tam a zpět 8km a kolo nepřipadá v úvahu, jsem servírka, takže před i po práci mám nohy dost vytížený :D díky moc za odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

0x
Na černo,určitě,je ale otázka,jak dlouho.A-je to co potřebujete.doplněno 28.04.12 00:13:Takže pokud máte v řidičáku JEN "B" a nic jiného, tak můžete jezdit na skútru, ale v TP musí mít max. do 45 km/h,
netsterr*
hodnocení

tak pry do objemu 50 můžu řídit dokonce bez řidičáku.. :)

hodnocení

0x

Řešilo se to tu už několikrát...

Se skupinou B můžete momentálně řídit skůtr do 50 ccm. Od 1.1.2013 to bude dokonce 125 ccm, ale musí mít automatiku, tedy variátor.

hodnocení

0x

Se skupinnou "B"můžeš řídit cše viz odkaz! autoweb.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]