Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, po svém zemřelém otci jsem sdědil starý motocykl, ten ale již dávno neexistuje ( patrně byl rozebrán na součástky a zbytek vyhozen), nicméně je stále přihlášen. Mám od něj pouze velký tech. průkaz. Jelikož je přihlášený, mám obavu, abych nedostal nějaké penále za neplacení povinného ručení. Když jsem ho chtěl odhlásit, tak mě na odboru dopravy sdělili že motocykl můžu odhlásit pouze tehdy, pokud přinesu doklad o tom, že motocykl byl ekologicky zlikvidován. Já ten motocykl ale nemám. Děkuji za odpověď
Zdědil jste ho podle práva? proběhlo o tom dědické řízení? Pokud není v rozsudku, tak tvrdtě že o tom nic nevíte, že to asi otec už dávno před smrtí prodal.
Pokud dojde nějaká pošta, tak jen obyčejně a tu zahodíte a doporučeně na otce a tu Vám nedají.
Až v neděli..
Bohužel ta motorka byla zahrnuta do dědickéko řízení a byla připsána mé osobě. Zatím jsem ji ale na sebe nepřepsal, takže je pořád psanná na zemřelého otce.
Protože ta motorka připadla v dědickém řízení mě, mám obavu, že kdybych povinné ručení nezaplatil mohla by ho pojišťovna zpětně vymáhat i s penálem po mě i když není motorka psanná na mě ale na zemřelou osobu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.