Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zvýšit výkon a udělat sport motor?

Od: spofix odpovědí: 12 změna:

Dobrý den chtěl bych jet už tenhle víkend na tuning sraz a mám fabii 1,2 htp a chtěl bych jet sprinty vím že to zní vtipně ale jiné auto momentalně nemám k dispozici mám ještě calibru v turbu ale ted nejede ale to je fuk a chci jet alespoin s fabii ale problém je že je seriová není v ní nic ani jeden tuningovgej díl vše origo no a mám jeden den abych jí upravil na sprinty nebo abych jí zvýšil výkon a tak a potřeboval bych prosím návod na nějakou jednoduchou ale rychlou upravu jinak každopadně sundám omezovač to je asi tak první ale co dále? díky,,

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

V tomhle případě doporučuji nějaké hodně husté "tuningové" polepy ze supermarketu a aspirovat na cenu "Lama srazu"...

*haha*

A nejlepší na tom je,že každej koupí auto a pak zjištuje,že je slabé,nemá zrychlení a chce s to zlepšit,proč si rovnou nekoupil alespoň místo Haťapky třeba 1,4i16V když ne ještě výkonnější?

bavor1*

Tak tak já chtěl koupit 320i ale nakonec jsem koupil 330i a nelituju toho ten výkon je nekutečnej :)

hodnocení

0x

omezovač ČEHO chceš oddělávat? A proč tam lezeš s Fóbií HTP? Té by natrhl řiť i kdejakej sériovej favorit... prostě tam nejezdi.

doplněno 26.04.12 21:48:

než se v tom hrabat tak z toho radši vytáhnout motor a nacpat 1.9 TDI z Fabie RS... ale pochybuju že něco stihneš za den.. a proč tam tak nutně chceš být, když na to nemáš auto?

doplněno 26.04.12 21:51:

Omezovačem myslíš jako doraz plynu? Nemyslím si, že by ti nějak pomohl. U tak slabýho motoru to můžeš krmit jak chceš, ale prostě to pořádně nepojede. Pokud se nechceš akorát ztrapnit, tak tam nejezdi. To by tam pak jezdil sprinty každej blb z libovolným autem.

petr123*
hodnocení

0x

No tak maximálně zkontrolovat jestli máš dost nafouknuté gumy a případně vzít nějaký víceoktanový benzín. Ale z haťapky prostě žádný trhač asfaltu neuděláš *smich*

Více oktanový benzín na to nemá vůbec žádný vliv , pokud neuděláte další opatření v seřízení a ještě lépe v konstrukci motoru. miro

petr123*

U slabých motorů s malým objemem ten rozdíl poznat je, u větších motorů s větším objemem je to už horší. Ale HTP by to trošku pomohlo.

hodnocení

0x

Pokud jde o megazrychlení, jediné řešení se nazývá JATO. Už to vyzkoušeli v Americe a vyhráli za to cenu! Přesněji Darwinovu cenu...

people.cz/...

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

a jeje hospodsky tuning, omezovac muzes odpojit a kdyz uz se bude vrtat kvuly omezovaci v softu ridici jednotky tak to trochu uprav .

JInak jeste dotaz jel jsi nekdy sprint? proc resis omezovac otacek radi se tak aby to padlo na 80-90% vykonu to ze do hlupaci drzi v kritice a prichazí o cenne vteriny jsem videl uz hodnekrat a vzdy byly lidem co o tom neco ví pro srandu

doplněno 27.04.12 08:49:

ale jedno by jsi mohl kup si injekcni strikacku (par velikosti a vic druhu jehel) dej do ni vodu a propichni sací potrubí a zkousej kdy to lepe pojede

artik*
hodnocení

0x

už z názvu je to jasné HTP = hovno to pojede *smich*

baver1

*haha* nebo Hodně Traumatizujíci Pohon

fulllempl

Hromada trapnýho plechu*haha* Hajtra tety petry*zed**smich*

Ne jako vážně,to když jsem si přečtl,že chce s HTP na sprinty,tak jsem málem spadl ze židle,vždyť i dobře seřízená škoda 120GLS s tím nemá moc práce...natož sériové fáčko,to to nechá 100metrů za sebou

Aspirant na cenu nejpomaljší auto srazu a největší lamu srazu

Jediné v čem by mohl závodit ve sprintech by byla stejná kategorie,tzn motory do objemu 1,2...cokoliv silnějšího to totiž dá jak nic

Jednou jsme s kamarády jen tak ze srandy,já v rapidu 136(46kw...1,3) kamarád ve fabii 1,2 HTP(40kw)...rapidka absooutně neměla žádnou práci,s každým zařazením jsem jej nechával dál a dál za sebou,na konci letiště byl ten rozdíl tak 300 metrů

Kolikrát lidi jsou vážně hloupí,jeden důchodce od nás si koupil na starý kolena fabii junior 1,0MPi 37kw a pak zjistil že s tím neutáhne karavan,ale až to měl koupený...stejně to platí i s tímto,buď musí závodit se stejnou kategoriií aut,nebo si prostě koupit odpovídající auto

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]