Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chtěl bych jet už tenhle víkend na tuning sraz a mám fabii 1,2 htp a chtěl bych jet sprinty vím že to zní vtipně ale jiné auto momentalně nemám k dispozici mám ještě calibru v turbu ale ted nejede ale to je fuk a chci jet alespoin s fabii ale problém je že je seriová není v ní nic ani jeden tuningovgej díl vše origo no a mám jeden den abych jí upravil na sprinty nebo abych jí zvýšil výkon a tak a potřeboval bych prosím návod na nějakou jednoduchou ale rychlou upravu jinak každopadně sundám omezovač to je asi tak první ale co dále? díky,,
V tomhle případě doporučuji nějaké hodně husté "tuningové" polepy ze supermarketu a aspirovat na cenu "Lama srazu"...
A nejlepší na tom je,že každej koupí auto a pak zjištuje,že je slabé,nemá zrychlení a chce s to zlepšit,proč si rovnou nekoupil alespoň místo Haťapky třeba 1,4i16V když ne ještě výkonnější?
omezovač ČEHO chceš oddělávat? A proč tam lezeš s Fóbií HTP? Té by natrhl řiť i kdejakej sériovej favorit... prostě tam nejezdi.
doplněno 26.04.12 21:48:než se v tom hrabat tak z toho radši vytáhnout motor a nacpat 1.9 TDI z Fabie RS... ale pochybuju že něco stihneš za den.. a proč tam tak nutně chceš být, když na to nemáš auto?
doplněno 26.04.12 21:51:Omezovačem myslíš jako doraz plynu? Nemyslím si, že by ti nějak pomohl. U tak slabýho motoru to můžeš krmit jak chceš, ale prostě to pořádně nepojede. Pokud se nechceš akorát ztrapnit, tak tam nejezdi. To by tam pak jezdil sprinty každej blb z libovolným autem.
No tak maximálně zkontrolovat jestli máš dost nafouknuté gumy a případně vzít nějaký víceoktanový benzín. Ale z haťapky prostě žádný trhač asfaltu neuděláš
Více oktanový benzín na to nemá vůbec žádný vliv , pokud neuděláte další opatření v seřízení a ještě lépe v konstrukci motoru. miro
a jeje hospodsky tuning, omezovac muzes odpojit a kdyz uz se bude vrtat kvuly omezovaci v softu ridici jednotky tak to trochu uprav .
JInak jeste dotaz jel jsi nekdy sprint? proc resis omezovac otacek radi se tak aby to padlo na 80-90% vykonu to ze do hlupaci drzi v kritice a prichazí o cenne vteriny jsem videl uz hodnekrat a vzdy byly lidem co o tom neco ví pro srandu
doplněno 27.04.12 08:49:ale jedno by jsi mohl kup si injekcni strikacku (par velikosti a vic druhu jehel) dej do ni vodu a propichni sací potrubí a zkousej kdy to lepe pojede
Hromada trapnýho plechu Hajtra tety petry
Ne jako vážně,to když jsem si přečtl,že chce s HTP na sprinty,tak jsem málem spadl ze židle,vždyť i dobře seřízená škoda 120GLS s tím nemá moc práce...natož sériové fáčko,to to nechá 100metrů za sebou
Aspirant na cenu nejpomaljší auto srazu a největší lamu srazu
Jediné v čem by mohl závodit ve sprintech by byla stejná kategorie,tzn motory do objemu 1,2...cokoliv silnějšího to totiž dá jak nic
Jednou jsme s kamarády jen tak ze srandy,já v rapidu 136(46kw...1,3) kamarád ve fabii 1,2 HTP(40kw)...rapidka absooutně neměla žádnou práci,s každým zařazením jsem jej nechával dál a dál za sebou,na konci letiště byl ten rozdíl tak 300 metrů
Kolikrát lidi jsou vážně hloupí,jeden důchodce od nás si koupil na starý kolena fabii junior 1,0MPi 37kw a pak zjistil že s tím neutáhne karavan,ale až to měl koupený...stejně to platí i s tímto,buď musí závodit se stejnou kategoriií aut,nebo si prostě koupit odpovídající auto
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.